Ειδήσεις

Διαψεύδει ο Γερμανός υπουργός ότι είναι πίσω από το φυλλάδιο στην Ειδομένη

24

O πρώην Υπουργός Εργασίας Νόρμπερτ Μπλουμ, ο οποίος πρόσφατα επισκέφθηκε και διέμεινε σε σκηνή με τους πρόσφυγες της Ειδομένης, διέψευσε σήμερα στη γερμανική εφημερίδα BILD την ανάμειξή του στη σύνταξη του φυλλαδίου που τους μοιράστηκε.

Υπενθυμίζεται ότι το εν λόγω φυλλάδιο στα αραβικά υπογραφόταν από τη «Μονάδα Νόρμπερτ Μπλουμ».

O χριστιανοδημοκράτης πολιτικός είπε συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ΑΠΕ: «Ελαβα εκ των υστέρων γνώση αυτού του φυλλαδίου. Δεν ξεκίνησε από μένα αυτή η ενέργεια» και πρόσθεσε ότι κατανοεί την κατάσταση των προσφύγων: «Oι πρόσφυγες είναι απελπισμένοι. Η κατάσταση των ανθρώπων εκεί είναι τρομερή. Δίπλα μου κατασκήνωνε μια οικογένειες με μωρά πέντε ημερών. Τα βρέφη βρίσκονταν μέσα σε υγρές σκηνές και πάγωναν».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.