Ειδήσεις

Προεκλογικές επαφές του Φώτη Χατζηδιάκου

O υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος πραγματοποίησε σειρά επαφών με υποψηφίους της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ, προκειμένου να καταρτιστεί το πρόγραμμα συναντήσεων της παράταξης και η πορεία της προς τις δημοτικές εκλογές.

Χτες (Παρασκευή) συναντήθηκε με στελέχη και εκπροσώπους των χωρικών Δημοτικών Ενοτήτων του νησιού, όπου τέθηκαν προβληματισμοί και προτάσεις για την αναβάθμιση λειτουργίας των τοπικών κοινοτήτων και την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών τους.

Σήμερα (Σάββατο) είχε συνάντηση και συνομίλησε με υποψηφίους της Δημοτικής Ενότητας Ρόδου, οι οποίοι κατέθεσαν τις προτάσεις τους όσον αφορά την πόλη της Ρόδου, με ιδιαίτερη αναφορά στη Μεσαιωνική Πόλη, αλλά και στην εικόνα του κέντρου της πόλης, και των συνοικιών.

Στις παραπάνω συναντήσεις αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί την επόμενη Παρασκευή η παρουσίαση των αρχών και των θέσεων της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ, ενώ παράλληλα συγκεκριμενοποιήθηκε και το περιεχόμενο θεματικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν έως τις εκλογές. Οι δυο πρώτες θα επικεντρώνονται στον πολίτη, και στην καθημερινότητα , καθώς και στον τουρισμό και στην εξωστρέφεια και ανταγωνιστικότητα της τοπικής οικονομίας.

Το Σάββατο ο κ. Χατζηδιάκος συνοδευμένος από στελέχη και υποψήφιους της παράταξης θα επισκεφθούν στη Δημοτική Ενότητα Αταβύρου, και την Κυριακή θα βρίσκονται στη Δημοτική Ενότητα Λίνδου (Κάλαθος, Λάρδος), ενώ παράλληλα θα παραβρεθούν στην Γιορτή της Ελιάς στα Λάερμα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου