Πολιτιστικά

Βραβείο αριστείας «EXCELLENCE AWARD» στην Λέσχη Lions Ρόδου

Η λέσχη LIONS Ρόδου, κατόπιν προτάσεως της προηγούμενης Κυβερνήτου Δρ Πέννυ Εμμανουήλ, τιμήθηκε από τη Διεθνή Οργάνωση των Λεσχών LIONS με το βραβείο Αριστείας “EXCELLENCE AWARD”, για την προσφορά της στην τοπική κοινωνία της νήσου Ρόδου κατά την Λαιονική χρονιά 2012-2013.
Το μετάλλιο παρέδωσε η πρώην Κυβερνήτης Δρ Πέννυ Εμμανουήλ στην πρώην Πρόεδρο της Λέσχης Λ.Στέλλα Μανωλεδάκη-Αναστασιάδη, που με τις εξαιρετικές επιλογές της, ανέδειξε τη Λέσχη με τα έργα ανθρωπιστικής προσφοράς και ανάπτυξης του Λαιονισμού στην τοπική κοινωνία. Το ειδικό σήμα τιμής “EXCELLENCE AWARD” κοσμεί το λάβαρο της λέσχης.

Η προηγούμενη Κυβερνήτης ευχήθηκε στη Λέσχη, να συνεχίσει με την ίδια δυναμική το έργο της, σε ακόμη μεγαλύτερα έργα προσφοράς και αγάπης στον συνάνθρωπό μας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου