Τοπικές Ειδήσεις

Με επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος της απαντά η εταιρία HUMASIS στην “συκοφαντική ανακοίνωση” του Χαρ. Κόκκινου για τα τεστ αντιγόνου

Απάντηση της εταιρίας Humasis σε κακόβουλη και συκοφαντική ανακοίνωση που εξέδωσε ο επικεφαλής του Συνδυασμού «ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Ρόδου, Χαράλαμπος Κόκκινος και αναπαρήγαγε μερίδα των τοπικών ΜΜΕ.

Ως εισαγωγείς και διανομείς των τεστ αντιγόνου της Κορεάτικης εταιρίας Humasis, σχετικά με την ανακοίνωση του Περιφερειακού Συμβούλου, Χαράλαμπου Κόκκινου και με δημοσιεύματα τοπικών Μέσων του Νοτίου Αιγαίου, που αναφέρονται στα τεστ αντιγόνου της εταιρίας μας, με άμεσο η έμμεσο υπαινιγμό και χαρακτηρισμό τους ως «αναξιόπιστα» έχουμε να αναφέρουμε τα ακόλουθα:

– Τα τεστ αντιγόνου HUMASIS παράγονται, αποθηκεύονται και διανέμονται ακλουθώντας τις υψηλότερες προδιαγραφές, όπως αυτές ορίζονται βάσει του ISO 13485.

– Η εταιρεία HUMASIS είναι μία από τις σημαντικότερες εταιρείες έρευνας και παραγωγής διαγνωστικών τεστ υψηλής ποιότητας και ακρίβειας παγκοσμίως.

– Είναι το μοναδικό τεστ βάση των επίσημων κλινικών μελετών του, που εντοπίζει δύο πρωτεΐνες του Sars-Cov-2 την N και την RBD της Spike, γεγονός που του δίνει κλινική εξειδίκευση 100% και κλινική ευαισθησία 95,42%.

– Διαθέτει όλες τις νόμιμες άδειες για την κυκλοφορία του στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα.

– Η διενέργεια και η ανάγνωση του, απαιτείται να γίνεται από έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό, όπως ορίζονται από τις οδηγίες του ECDC και τα αντίστοιχα Φ.Ε.Κ.

– Η αξιοπιστία του κάθε διαγνωστικού τεστ κρίνεται μόνο από ειδικούς, καθώς και από κλινικές αξιολογήσεις επισήμων φορέων, με βάση αυστηρά πρωτόκολλα αξιολόγησης, που όλες τους έως σήμερα επιβεβαιώνουν την υψηλή αξιοπιστία των τεστ αντιγόνου HUMASIS.

– Η αξιοπιστία τους έχει επιβεβαιωθεί από εκατομμύρια τεστ σε όλο τον κόσμο και σε μεγάλες ποσότητες τεστ στην Ελληνική αγορά.

Θα επιθυμούσαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Λειψών, Φώτη Μάγκο, που μετά από την μαζική διενέργεια τεστ αντιγόνου, επιβεβαίωσε την υψηλή αξιοπιστία των τεστ αντιγόνου HUMASIS με την διενέργεια του από έμπειρο προσωπικό, καθώς τα τεστ αντιγόνου HUMASIS χρησιμοποίησαν σε ελέγχους τους στο νησί και τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ.

Επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματός μας για κάθε θετική η αποθετική ζημία που έχουμε υποστεί τόσο από την ανακοίνωση του Περιφερειακού Συμβούλου όσο και από τα δημοσιεύματα που υιοθετούν το περιεχόμενό της και που σίγουρα είχαν άλλο στόχο και σκοπιμότητα, από το να στιγματίσουν την ποιότητα ή την αξιοπιστία των τεστ αντιγόνου της εταιρίας μας, η οποία είναι αδιαμφισβήτητη και επιστημονικά τεκμηριωμένη. Παρόλα αυτά, απαξίωσαν το προϊόν και την εταιρεία μας, γεγονός που επιφέρει ποινικές ευθύνες.

ΔΕΡΜΙΣ ΕΛΛΑΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου