ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανοιχτό και γι’ άλλη μετεγγραφή

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Διαγόρας Βατίου

Μέχρι στιγμής, η ομάδα του Διαγόρα Βατίου, έχει ολο­κλη­ρώ­σει την από­κτηση τριών ποδο­σφαι­ρι­στών, ενι­σχύ­ο­ντας σημα­ντικά το έμψυχο δυνα­μικό της, ενόψει της συνέ­χειας των επί­ση­μων υπο­χρε­ώ­σεων στο πρω­τά­θλημα της Α’ Κατη­γο­ρίας.

Οι Βατενοί έχουν απο­κτή­σει τον Στάθη Γεωρ­γαλλή, τον Σταύρο Γιαν­να­κό­πουλο και το Βαγγέλη Λερο­γιάννη, προ­σθέ­το­ντας ποιό­τητα, αλλά και εμπει­ρία στις τάξεις τους.

Ωστόσο, όπως όλα δεί­χνουν οι τρεις προ­α­να­φερ­θέ­ντες ποδο­σφαι­ρι­στές, πολύ πιθανόν να μην είναι τα μονα­δικά νέα πρόσωπα στο ρόστερ του συλ­λό­γου, ενόψει της συνέ­χειας του πρω­τα­θλή­μα­τος της μεγάλης κατη­γο­ρίας.

Ο προ­πο­νη­τής, Γιάννης Καμπού­ρης σε επι­κοι­νω­νία που είχε μαζί του η «δσπορ» απε­κά­λυψε, ότι είναι ανοιχτό το ενδε­χό­μενο της περαι­τέρω ενί­σχυ­σης του έμψυχου δυνα­μι­κού, εφόσον βρει ποδο­σφαι­ρι­στή με τα στοι­χειά που ανα­ζη­τάει στο παι­χνίδι του.

Σύμφωνα με τις πλη­ρο­φο­ρίες της «δσπορ», ο έμπει­ρος τεχνι­κός έχει ξεχω­ρί­σει κάποιες περι­πτώ­σεις και ανα­μέ­νε­ται από ημέρα σε ημέρα, να ξεκι­νή­σουν οι δια­πραγ­μα­τεύ­σεις για την από­κτησή τους.

Στα αγω­νι­στικά

Από εκεί και πέρα, ημέρα ξεκού­ρα­σης ήταν η χθεσινή για τους ποδο­σφαι­ρι­στές του Διαγόρα Βατίου, καθώς ο Καμπού­ρης τους έδωσε ρεπό.

Σήμερα θα επι­στρέ­ψουν σε κανο­νι­κούς ρυθμούς προ­πο­νή­σεων, προ­κει­μέ­νου να συνε­χί­σουν την προ­ε­τοι­μα­σία τους για το εντός έδρας παι­χνίδι της 14ης αγω­νι­στι­κής με αντί­παλο την Ρόδο, ενώ η προ­ε­τοι­μα­σία θα ολο­κλη­ρω­θεί αύριο Παρα­σκευή.

Ο έμπει­ρος τεχνι­κός ανα­μέ­νε­ται να επι­κε­ντρω­θεί στην τακτική που θα ακο­λου­θή­σουν οι ποδο­σφαι­ρι­στές, απέ­να­ντι στα «ελάφια», όπως και στην λει­τουρ­γία τους στο τελεί­ωμα των φάσεων και τις στη­μέ­νες μπάλες.

Ο μονα­δι­κός ποδο­σφαι­ρι­στής που δεν υπο­λο­γί­ζε­ται από τον Καμπούρη είναι ο Δημή­τρης Ζου­ρού­δης, ο οποίος ταλαι­πω­ρή­θηκε από μία κάκωση στο γόνατο και σήμερα ανα­μέ­νε­ται να ξεκι­νή­σει ατομικό πρό­γραμμα εκγύ­μνα­σης, προ­κει­μέ­νου στα­διακά να ανε­βά­σει ρυθμούς, έτσι ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.