ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γκαζάκια στο πολιτικό γραφείο του Μιχελάκη

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Γκαζάκια γραφείο Μιχελάκη

Εμπρη­στι­κός μη­χα­νι­σμός με γκα­ζά­κια εξερ­ρά­γη στις 11.25 το βράδυ της Τρί­της, στην εί­σο­δο του πο­λι­τι­κού γρα­φεί­ου του υπουρ­γού Εσω­τε­ρι­κών Γιάν­νη Μι­χε­λά­κη στην οδό Αμε­ρι­κής 10 στον 4ο όροφο.

Το γρα­φείο εκεί­νη την ώρα ήταν κλει­στό και δεν υπήρ­ξε κα­νέ­νας τραυ­μα­τι­σμός, ενώ η εί­σο­δος υπέ­στη μι­κρές ζη­μιές.

Γ. Μι­χε­λά­κης: Η Δη­μο­κρα­τία δεν τρο­μο­κρα­τεί­ται

´Κά­ποιοι προ­σπα­θούν να δη­μιουρ­γή­σουν κλίμα ανα­τα­ρα­χής και φόβου. Δεν θα το κα­τορ­θώ­σουν. Αυτή η χώρα έχει θε­σμούς. Η Δη­μο­κρα­τία δεν τρο­μο­κρα­τεί­ταιª, δή­λω­σε ο υπουρ­γός Εσω­τε­ρι­κών Γιάν­νης Μι­χε­λά­κης, μετά την επί­θε­ση με γκα­ζά­κια έξω από το πο­λι­τι­κό του γρα­φείο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.