Αθλητικά

ΚΕΙΡ: Με 9 αναβάτες και αμαζόνες αναχωρεί την Πέμπτη η αποστολή για το Κάστρο Βοιωτίας

Το σαββατοκύριακο 18 και 19 Νοεμβρίου στο Κάστρο Βοιωτίας θα διεξαχθεί ο τελευταίος Πανελλήνιος Αγώνας Ιππικής Αντοχής, με διοργανωτή τον Ιππικό Όμιλο Αυλώνας.
Στη διοργάνωση θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 80 αθλητές και αθλήτριες, μεταξύ των οποίων και εννέα συνολικά αναβάτες και αμαζόνες του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Ιππασίας Ρόδου.
Πρόκειται για τον Παντελή Σαλονικιό με τον Αραβικό εκθεσιακό επιβήτορα Ase Myandour ιδιοκτησίας της Αριάννας Βενιζέλου, την Δανάη Μιχελογιαννάκη με τον ίππο LL Al Mahktoum, τον Δημήτρη Χατζηαντώνη με τον ίππο Olianna, Φωτεινή Καραγιάννη με τον ίππο Attilas, τον Μανώλη Μαχραμά με τον ίππο Bess Habib, την Έμμα- Δέσποινα Γιακουμάκη με τον ίππο Six Degree, την Παρασκευή Χατζηγεωργίου με τον ίππο Zafira, την Μάρθα Περίδη με τον ίππο Salah και την Δικαία Σαχίνη με τον ίππο Shakira.
Όλοι οι αθλητές και οι αμαζόνες έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα στο προηγούμενο χρονικό διάστημα και είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν διακρίσεις στις κατηγορίες τους.
Η αποστολή του ΚΕΙΡ θα αναχωρήσει με προορισμό το Κάστρο Βοιωτίας την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου.
Αξίζει να σημειώσουμε την ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας στην οποία αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Για πρώτη φορά ο τελευταίος και πολύ σημαντικός αγώνας της χρονιάς για το άθλημα της Ιππικής Αντοχής θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Βοιωτικού Ιππικού Ομίλου στο Κάστρο Βοιωτίας, με διοργάνωση του Ιππικού Ομίλου Αυλώνα.
Το ερχόμενο σαββατοκύριακο 18 και 19 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν οι Πανελλήνιοι Αγώνες Ιππικής Αντοχής και θα αναδειχθούν Πανελληνιονίκες στις κατηγορίες Ενηλίκων από την Κατηγορία Β’ των 80 χλμ., στην Κατηγορία Εφήβων των 80 χλμ. και στην Κατηγορία Παίδων των 60 χλμ. Οι συμμετοχές ξεπερνούν τις 80 και τις δύο ημέρες.
Πανελληνιονίκες ανακηρύσσονται τα 3 πρώτα ζεύγη ίππου –ιππέα που έχουν περάσει με επιτυχία όλους τους κτηνιατρικούς ελέγχους κι έχουν τερματίσει στον μικρότερο χρόνο στις αντίστοιχες κατηγορίες.
Ακόμη, αυτό το τετραήμερο 16 – 19 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Κέντρου Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη με πολλές συμμετοχές από όλη την Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί αγώνας Grand Prix στο άθλημα της Υπερπήδησης Εμποδίων.
Καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές!».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου