Τα τελευταία 3 χρόνια, στο πλαίσιο του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας πραγματοποιείται και ένας άλλος αγώνας που διαφέρει από τους υπόλοιπους. Αυτός του Αγώνα Δρόμου 3 χλμ. ERGO.

Τι διαφορετικό έχει αυτός ο αγώνας; Η οργάνωσή του. Η πανελλαδική συμμετοχή και το γεγονός ότι είναι αποτέλεσμα μιας προσπάθειας που τρέχει όλο το χρόνο από τον ΣΕΓΑΣ και των χορηγών του όπως η ERGO. Ο αγώνας δρόμου 3 χλμ. ERGO είναι η αυλαία των αγώνων δρόμου RUN Greece που γίνονται κάθε χρόνο σε 7 περιφέρειες της Ελλάδας. Αθλητές έμπειροι και μη τρέχουν σε Θεσσαλία, Κρήτη, Δυτική Μακεδονία, Περιφέρεια Ηπείρου, Ανατολική Μακεδονία – Θράκη, Δυτική Ελλάδα και Νότιο Αιγαίο με τους 20 πρώτους σε κάθε αγώνισμα να κερδίζουν το Golden ticket που τους εξασφαλίζει τη συμμετοχή τους στον τελικό της Αθήνας.

H ERGO Ασφαλιστική τους εξασφαλίζει την ασφάλισή τους κατά τη διάρκεια του αγώνα όπως επίσης τα έξοδα διανομής τους, τα αεροπορικά τους εισιτήρια αλλά και τη μεταφορά τους από και προς την ERGO Marathon EXPO για να προμηθευτούν τα απαραίτητα. Μια τεράστια προσπάθεια από πλευράς της Ασφαλιστικής καθώς είναι ένα project που τρέχει παράλληλα μέσα στη χρονιά και απαιτεί οργάνωση και συντονισμό. Μια προσπάθεια που αναγνωρίζεται από τους συμμετέχοντες οι οποίοι μίλησαν με ενθουσιασμό για την άψογη εξυπηρέτηση και φιλοξενία από πλευράς της Ασφαλιστικής εταιρείας όπως και της τυπικότητάς τους σε όλες τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης.

Στον φετινό τελικό η ομάδα της Περιφέρειας Κρήτης ήταν αυτή που κατέκτησε την πρώτη θέση, ενώ η ομάδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κατέλαβε την 4η θέση στις γυναίκες και την 6η στους άνδρες.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εκπροσωπήθηκε στον τελικό του Run Greece από τους:

Νικόλαος Ρουσούλης

Θωμάς Χαρκιανάκης

Παναγιώτης Τσώκος

Κωνσταντίνος Αθηναίος

Ντενίσα Μπάλα

Ιωάννα-Μαρία Πονήρη

Κωνστανίνα Κανέλλη

Δικαία Αθανασάκη

Τσαμπίκος Παπαφιλίππου

Μιχαλίτσα Κορωνιού

Γιώργος Γιακουμάκης

Katherine Badell

Χρήστος Παγκράτης

Μαρία Τζίνη

Ιωάννης Βαγιανάκης

Μαρία Τσιμέττα

Kevin Prevel

Σοφία Ντάλλαρη

Βασίλειος Πάτσης

Ευαγγελία Καρδούλια

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ