ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απειλεί ξανά ο Ερντογάν: Μπορούμε να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ, αλλά δεν μπορούμε να ορίσουμε ημερομηνία

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Ερντογαν

έες απειλές εξα­πέ­λυσε ο Τούρκος πρό­ε­δρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντο­γάν.

Σε δηλώ­σεις του, σύμφωνα με τον αντα­πο­κριτή του ΣΚΑΪ, Μανώλη Κωστίδη, ο Τούρκος πρό­ε­δρος είπε: «Βλέ­πουμε βέβαια τι συμ­βαί­νει και το τι κάνουν στην Αλε­ξαν­δρού­πολη και σε διάφορα νησιά. Αφού φορέ­σουμε την πανο­πλία μας και λάβουμε τις προ­φυ­λά­ξεις μας, δεν μας δίνουν κανέναν φόβο. Έχουμε λάβει τα μέτρα μας, όλα είναι έτοιμα. Ως εκ τούτου, κάνουμε τα βήματά μας ανάλογα. Αφήστε τον να σκεφτεί».

Απα­ντώ­ντας σε ερώτηση δημο­σιο­γρά­φου αν υπάρχει όριο που η υπομονή ξεχει­λί­ζει, ο Ερντο­γάν απά­ντησε: «Αυτό το πράγμα δεν έχει ημε­ρο­μη­νία. Βέβαια μπο­ρούμε να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ. Αλλά δεν μπο­ρούμε να ορί­σουμε ημε­ρο­μη­νία που η ιστορία θα κατα­γρα­φεί. Είναι δυνατόν να πούμε το τι και πότε θα το κάνουμε;».

Πηγή: skai.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.