Αθλητικά

Οι αποφάσεις των ομάδων του βορείου συγκροτήματος για την Τ.Ε. Ε.Ο.Κ.!

Τα σωματεία του βορείου συγκροτήματος συναντήθηκαν χθες και πήραν μία σειρά από αποφάσεις για το νέο Δ.Σ. Αναλυτικά: ”Μετά από προτροπή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και του προέδρου της κ. Βαγγέλη Λιόλιου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση χθες μεταξύ των σωματείων του βορείου συγκροτήματος Δωδεκανήσου με θέμα συζήτησης την στελέχωση της νέας Τοπικής Επιτροπής ΕΟΚ Δωδεκανήσου. Με το πέρας της συνάντησης και με δεδομένη την υποψηφιότητα στην θέση του προέδρου του κ. Παντελή Κουγιού, αποφασίστηκαν ομόφωνα από τους εκπροσώπους των σωματείων και προτείνονται τα παρακάτω:
1. Εκπροσώπηση στη νέα Τοπική Επιτροπή από 5 μέλη του βορείου συγκροτήματος. 3 από την Κω, 1 από την Κάλυμνο και 1 από Λέρο ή Πάτμο.
2. Επιλογή στην θέση του αντιπροέδρου από το βόρειο συγκρότημα. Προτείνεται ομόφωνα ο κ. Δρόσος Δημήτρης (σ.σ. υπήρξε και παλαιότερα μέλος της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ.).
Ελπίζουμε ότι οι προτάσεις μας θα ληφθούν σοβαρά υπόψη, αφού θεωρούμε ότι όλες οι δυσκολίες της νησιωτικότητας εντοπίζονται κυρίως στο βόρειο συγκρότημα Δωδεκανήσου. Με την εξουσιοδότηση των σωματείων του βορείου συγκροτήματος Δωδεκανήσου”.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου