Τοπικές Ειδήσεις

Ίδρυση και λειτουργία των ΚΑΠΗ Απολακκιάς

Ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Β. Καμπουράκης και όλη η Δημοτική Αρχή στηρίζουν την Τρίτη Ηλικία. Στόχος είναι οι άνθρωποι της Τρίτης Ηλικίας να ενημερώνονται, να ευαισθητοποιούνται και να παραμένουν ισότιμα και ενεργά μέλη του κοινωνικού συνόλου.

Μετά τις επιτυχημένες δράσεις στα ΚΑΠΗ της πόλεως Ρόδου, ιδρύονται και λειτουργούν πλέον ΚΑΠΗ και στο χωριό της Απολακκιάς.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη διαδικτυακών μαθημάτων στο Κοινοτικό Κατάστημα της Απολακκιάς και συγκεκριμένα τα προγράμματα που θα ξεκινήσουν να λειτουργούν είναι τα εξής:

· Φυσικοθεραπεία (Χαρά Μαλωίνα)

· Διατροφή και Υγεία (Χρυσάνθη Χατζή)

· Πρόληψη Μνήμης (Μαρία Τσούλη)

Με τους καλύτερους συνεργάτες Χρυσάνθη Χατζή, Βιργινία Τσίκκη, Μαρία Τσούλη, Χαρίκλεια Μαλωίνα και την Προϊσταμένη Σοφία Μαντικού, στηρίζουμε την Τρίτη Ηλικία και προσπαθούμε να φροντίσουμε για την ασφαλή και αξιοπρεπή διαβίωσή τους.

Τηλέφωνο επικοινωνίας για οποιαδήποτε απορία ή συμμετοχή σε κάποια δράση: 2244061160, κα Ασπασία Κουπάδη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου