ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Oruc Reis: Ανοιξε ξανά τα ραντάρ του – Πού βρίσκεται αυτή την ώρα

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Oruc Reis
Την ίδια ώρα, τα συ­νο­δευ­τι­κά πο­λε­μι­κά πλοία το Ataman και το Cengiz Han έχουν κλεί­σει τα ρα­ντάρ τους εδώ και πε­ρί­που 15 ώρες

Υστε­ρα από 24 και πλέον ώρες, που το τουρ­κι­κό ερευ­νη­τι­κό σκά­φος, Oruc Reis είχε με­τα­τρα­πεί σε… πλε­ού­με­νο φά­ντα­σμα που κι­νεί­το «αθό­ρυ­βα» σε από­στα­ση ανα­πνο­ής από το Κα­στε­λό­ρι­ζο, πριν από 30 λεπτά ενερ­γο­ποί­η­σε και πάλι τα ρα­ντάρ του και το στίγ­μα του κα­τα­γρά­φε­ται στα 35 ναυ­τι­κά μίλια από το Κα­στε­λό­ρι­ζο.

Νω­ρί­τε­ρα, ο υπουρ­γός Ενέρ­γειας της Τουρ­κί­ας είχε δη­λώ­σει πως: «Το Oruc Reis έφτα­σε στην πε­ριο­χή όπου θα επι­χει­ρή­σει στην ανα­το­λι­κή Με­σό­γειο. Οι δο­κι­μές ξε­κί­νη­σαν χθες και σή­με­ρα αρ­χί­ζου­με να κά­νου­με τις πρώ­τες σει­σμι­κές με­τρή­σεις» τό­νι­σε ο Φατίχ Ντον­μέζ συ­νε­χί­ζο­ντας στον προ­πα­γαν­δι­στι­κό τόνο της τουρ­κι­κής πλευ­ράς, που ρί­χνει συ­νε­χώς λάδι στη φωτιά και δυ­να­μι­τί­ζει το κλίμα στην ανα­το­λι­κή Με­σό­γειο.

o.jpg

Την ίδια ώρα, τα συ­νο­δευ­τι­κά πο­λε­μι­κά πλοία το Ataman και το Cengiz Han έχουν κλεί­σει τα ρα­ντάρ τους εδώ και πε­ρί­που 15 ώρες.

Πηγή ethnos.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.