Την Τετάρτη στις 14:00 στο γήπεδο της Θήβας ο Διαγόρας θα δώσει το τρίτο του φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του εκτός νησιού, αντιμετωπίζοντας τον Λεβαδειακό.
Ο Σάκης Θεοδοσιάδης δεν θα έχει στην διάθεσή του, τους Μιχάλη Μπαστακό και Φώτη Γεωργίου που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.
Ο πρώτο έχει χτυπήσει στα δάχτυλα του ποδιού του από το φιλικό παιχνίδι με τον Α.Ο. Τρίκαλα και υποβάλλεται σε θεραπείες, ενώ ο δεύτερος παρότι ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα την Τρίτη, δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως και θα προφυλαχθεί από τον έμπειρο τεχνικό.
Όλοι οι υπόλοιποι αθλητές είναι στην διάθεση του Σάκη Θεοδοσιάδη, ο οποίος αναμένεται να τους μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής, προκειμένου να βγάλει νέα χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική τους κατάσταση.
Τώρα όσον αφορά στις προπονήσεις, συνεχίστηκαν το πρωί της Τρίτης στο γήπεδο Σαρακηνών Βόλου, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα.
Το πρωί της Τετάρτης θα αναχωρήσει η αποστολή του Διαγόρα από τον Βόλο με προορισμό την Θήβα για το φιλικό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, ενώ ο «γηραιός» την Πέμπτη θα βρίσκεται στην Ρόδο για να συνεχίσει την προετοιμασία για το πρωτάθλημα της Super League, εντός νησιού.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ