Αλλαγές προέκυψαν στα τμήματα της ομάδας του Αρένα, καθώς ο Κοσμάς Σταματάκης μετά από 15 χρόνια παρουσίας ως υπεύθυνος των Ακαδημιών, αποτελεί παρελθόν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο έμπειρος τεχνικός:
«Όλα τα όμορφα πράγματα κάποια στιγμή τελειώνουν ή σταματούν προσωρινά. Ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω μετά από 15 χρόνια ως υπεύθυνος της Ακαδημίας Α.Σ. Αρένα και ως προπονητής. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους άμεσους συνεργάτες, προπονητές, γονείς και μέλη της Ακαδημίας Α.Σ. Αρένα που μας στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια (15 χρόνια) για να έχουμε το Α.Σ. Αρένα σε ένα υψηλό επίπεδο στο Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο των υποδομών.
Θέλω να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου υγεία και πολλές επιτυχίες στα παιδιά της Ακαδημίας, στους προπονητές, και στους νέους ιδιοκτήτες τα καλύτερα. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς που μας στήριξαν όλα τα χρόνια».
Από εκεί και πέρα, ο Αγαπητός Αμπελάς είναι ο νέος προπονητής στις Ακαδημίες του Α.Σ. Αρένα. Ο Ροδίτης προπονητής συμφώνησε σε όλα με τον Μιχάλη Κρίγκο και θα αποτελέσει το διάδοχο του Κοσμά Σταματάκη στα τμήματα υποδομών του συλλόγου.
Ο Αμπελάς, που συνεργάστηκε τελευταία με τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος αναλαμβάνει τα τμήματα Κ-14 και Κ-17 του Α.Σ. Αρένα, που θα συμμετέχουν κανονικά στα τοπικά πρωταθλήματα.
Ο νεαρός προπονητής έπιασε ήδη δουλειά με στόχο την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και την ανάδειξη ταλέντων μέσα από την παραγωγική διαδικασία.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ