«Είναι ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, απέναντι σε μία από τις πιο έμπειρες ομάδες στην κατηγορία, όπως είναι ο Διαγόρας Βατίου.
Θεωρώ ότι έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα και θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», δήλωσε στην «δσπορ» ο προπονητής του Απόλλωνα Καλυθιών Χρυσόστομος Χάσταλης για την σημερινή αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Διαγόρα Βατίου.
Οι Καλυθενοί προέρχονται από την εντός έδρας ήττα με σκορ 2-0 από τον Άρη Αρχαγγέλου, για αυτό θέλουν πόντο ή πόντους από το παιχνίδι με τους Βατενούς, για να ρεφάρουν την εντός έδρας απώλεια βαθμών.
Ο νεαρός τεχνικός ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι, πειθαρχημένοι και με την ανάλογη σοβαρότητα, αφού αυτά τα στοιχεία θα τους οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ο Χάσταλης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Ραφαήλ Φλεβάρη που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Άρη Αρχαγγέλου, των στρατευμένων Αλέξανδρου Ηλία και Ιωακείμ Καλαϊτζίδη, όπως και του Νίκου Σαχίνη που δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει άδεια από την μονάδα όπου εκτίει την στρατιωτική του θητεία.
Ο Φώτης Χατζηβαλσάμης αναμένεται να είναι στην αποστολή για ψυχολογικού λόγους, διότι είναι ανέτοιμος αγωνιστικά αφού δεν προπονήθηκε στο τελευταίο χρονικό διάστημα λόγω της στράτευσής του.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία των Καλυθενών ολοκληρώθηκε την Πέμπτη, με ασκήσεις πάνω στις τελευταίες λεπτομέρειες της τακτικής που θα ακολουθήσει ο σύλλογος, όπως σε ασκήσεις στην λειτουργία των ποδοσφαιριστών στο τελείωμα των φάσεων και τις στημένες μπάλες.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ