Δίπλα στους κατοίκους των Αγίων Αποστόλων και της Ανω Ηλιούπολης βρέθηκε την Τρίτη 13 Μαΐου υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους της παράταξής του.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Ρόδος, Δύναμη Πολιτών» παρουσίασε στους κατοίκους και τους επαγγελματίες τον σχεδιασμό του για την ανάπτυξη και τον εξωραϊσμό της ευρύτερης περιοχής των Αγίων Αποστόλων και της Ανω Ηλιούπολης.

Οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες άκουσαν με ιδιαίτερη ικανοποίηση τις δεσμεύσεις επισημαίνοντας ότι είναι ο μόνος από τους υποψήφιους δημάρχους Ρόδου, που παρουσίασε συγκεκριμένες προτάσεις για την ανάπτυξη της περιοχής και τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Φ. Χατζηδιάκος, παραβρέθηκε στη συνάντηση των μελών του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν το Σύλλογο αλλά και να παρουσιάσει τις προτάσεις της παράταξής του για την ανάπτυξη του τουρισμού σε όλα τα επίπεδα.

Ο κ. Χατζηδιάκος επισήμανε πως προτεραιότητά του ως δημοτική αρχή θα είναι η συνεργασία με όλους τους τουριστικούς φορείς, μεταξύ των ο οποίων και ο δραστήριος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων ενώ αναφέρθηκε και στην ανάγκη διασύνδεσης του πρωτογενούς με τον τριτογενή τομέα.

Την ίδια ημέρα ο κ. Χατζηδιάκος συναντήθηκε με το Δ.Σ. του Τεχνικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου με το οποίο όπως ανέφερε στη συνάντηση, είναι απαραίτητο να υπάρχει συνεχής συνεργασία με τη δημοτική αρχή τόσο σε έργα μικρής όσο και μεγάλης κλίμακας. Επίσης ανέφερε πως είναι απαραίτητο τα μέλη του φορέα να έχουν το δικό τους ξεχωριστό συμβουλευτικό ρόλο στη δημοτική αρχή.

Ο πρόεδρος του ΤΕΕ Ιάκωβος Γρύλλης, αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία που έχει με τον κ. Φώτη Χατζηδιάκο ως χωρικό αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου όπως επίσης και πολλούς υποψήφιους συμβούλους της παράταξης «Ρόδος Δύναμη Πολιτών» που είναι μηχανικοί στο επάγγελμα. Επίσης ο κ. Γρύλλης υπογράμμισε ότι η καλή αυτή συνεργασία θα συνεχιστεί αν ο εκλεγεί δήμαρχος ο Φ. Χατζηδιάκος.

Σήμερα Τετάρτη 14 Μαΐου ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου συνοδευόμενος από συνεργάτες του, επισκέφθηκε τη ΡΟΔΑ και το ΚΤΕΟ όπου συνομίλησε με εργαζόμενους αλλά και με το διοικητικό προσωπικό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, δεσμευόμενος πως όλα θα μπουν σε νέα βάση μόλις η παράταξη «Ρόδος, Δύναμη Πολιτών» αναλάβει τα καθήκοντά της ως νέα δημοτική αρχή.

Στη συνάντηση που είχε με το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου, ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει το ΕΚΡ ως προς την προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων σε μια περίοδο που η κοινωνία δοκιμάζεται σκληρά.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου, διαβεβαίωσε τον πρόεδρο του ΕΚΡ και τα μέλη του Δ.Σ. πως ως δημοτική αρχή θα είναι αρωγός στις πρωτοβουλίες και τις παρεμβάσεις του για την προστασία των εργαζομένων, υπογραμμίζοντας πως η συνεργασία των δύο πλευρών είναι απαραίτητη για την από κοινού αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ