Αθλητικά

Πάει για Πρωτοδικείο

Οπως έχει γράψει η «δσπορ», η θητεία της διοίκησης του ΠΑΣ Ασκληπειού, με επικεφαλής τον Σταμάτη Χατζηλαζάρου έφτασε στο τέλος της και ο σύλλογος της Νότιας Ρόδου, οδηγείται σε εκλογές.
Ο νεαρός παράγοντας έχει εκφράσει την επιθυμία να μην διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία της ομάδας, λόγω των αυξημένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων.
Γεγονός που υποχρεώνει το σύλλογο να εισέλθουν νέα άτομα για να καταρτιστεί το νέο διοικητικό συμβούλιο που θα οδηγήσει την ομάδα στα επόμενα χρόνια.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», δεν υπάρχουν πρόσωπα που να έχουν δείξει ενδιαφέρον να εμπλακούν στα κοινά του ΠΑΣ για να αναλάβουν τα διοικητικά ηνία.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα βρίσκεται προ αδιεξόδου και όπως όλα δείχνουν θα οδηγηθεί στο Πρωτοδικείο για να ορίσει τη νέα διοίκηση, με τη συγκεκριμένη πληροφορία να επιβεβαιώνεται και από άνθρωπο του ΠΑΣ Ασκληπειού.
Άλλες πληροφορίες της «δσπορ» αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του συλλόγου θα επιδιώξουν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να συναντηθούν με διάφορα άτομα έτσι ώστε να τα πείσουν να αναλάβουν την ομάδα, έτσι για μην οδηγηθεί σε διοίκηση Πρωτοδικείου.
Μέσα στην προσεχή εβδομάδα, αναμένεται να διεξαχθεί συνεδρίαση, που θεωρείται πολύ κρίσιμη για το μέλλον του ΠΑΣ Ασκληπειού, με όλους στο σύλλογο να ευελπιστούν να βρεθεί λύση, έτσι ώστε η ομάδα να μην βρεθεί σε αδιέξοδο.
Με αγωνία περιμένουν τις εξελίξεις τόσο οι ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ, όσο και το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΣ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου