Αθλητικά

Η πρώτη τηλεδιάσκεψη για το γκολφ!

Πραγματοποιήθηκε χθες τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, στα πλαίσια της ενημέρωσης της συνεργασίας με όλες τις νεοεκλεγείσες διοικήσεις των Ομοσπονδιών. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, αφού συνεχάρη τον Πρόεδρο κ. Θωμα Τόκα και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας για την εκλογή τους, ευχήθηκε καλή θητεία και αναφέρθηκε επιγραμματικά στα αποτελέσματα της αθλητικής μεταρρύθμισης και τα επόμενα βήματα που σχεδιάζονται με γνώμονα να μπούνε σωστές βάσεις στη λειτουργία του οικοδομήματος που ονομάζεται Αθλητισμός. Τόνισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και το Υφυπουργείο Αθλητισμού στηρίζουν απολύτως κάθε προσπάθεια ανάπτυξης και εξωστρέφειας του Γκολφ στην Ελλάδα.
Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν: Η ανάπτυξη του αθλήματος μας, η οικονομική ενίσχυση του έργου της ΕΟΓ, η δημιουργία ενός Προπονητικού Κέντρου Γκολφ (Driving Range), το Μητρώο Σωματείων που θα ανοίξει ξανά της επόμενες ημέρες, το Μητρώο Αθλητών, το Μητρώο Προπονητών, το Μητρώο Αθλητικών εγκαταστάσεων και την καταγραφή όλων των δημοσίων εγκαταστάσεων και των αθλητικών χώρων με το πρόγραμμα/πλατφόρμα Πέλοπας μέσω της Κ.Ε.Δ.Ε., ο θεσμός των Εκπροσώπων των Αθλητών στα διοικητικά συμβούλια Ομοσπονδιών, η δημιουργία του Ινστιτούτου Εκπαίδευσης Στελεχών Ερασιτεχνικών Σωματείων, και τέλος για η αναβάθμιση του Εθνικού Οργανισμού Καταπολέμησης του Ντόπινγκ.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ομοσπονδίας ευχαρίστησαν τον κ. Αυγενάκη για την συνάντηση αυτή, και δόθηκε η υπόσχεση να προγραμματιστεί τηλεδιάσκεψη το επόμενο χρονικό διάστημα με σκοπό την ενημέρωση και την πορεία των εργασιών μας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου