Σεμινάριο με θέμα «#Grow Your Business» διοργανώνουν από κοινού, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και η COSMOTE, την προσεχή Τετάρτη 18 Απριλίου 2018.
Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν χτες, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Χρήστος Ευστρατίου και ο γενικός γραμματέας του ΕΒΕΔ κ. Νίκος Παπασταματίου, υπογράμμισαν πως πρόκειται για μια πολύ σημαντική και ενδιαφέρουσα δράση:
Όπως δήλωσε ο κ. Ευστρατίου: «Δεδομένου ότι έχουν δημιουργηθεί νέες τάσεις της αγοράς στην ψηφιακή εποχή που εξελίσσονται ραγδαία, ένας από τους άμεσους στόχους που θέτει το Κέντρο Επιχειρηματικότητας είναι, η ενίσχυση και η εκπαίδευση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε θέματα ψηφιακού μάρκετινγκ και ηλεκτρονικού εμπορίου ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις νέες ανάγκες της αγοράς. Η Ρόδος είναι η πόλη που ανοίγει τον κύκλο των σεμιναρίων αυτών για το 2018 με πρωτοβουλία της ΠΝΑΙ με στόχο την στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας σε συνεργασία με το ΕΒΕΔ. Στο πλαίσιο του #Grow Your Business – Digital Training οι επαγγελματίες έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν:
• Για τις νέες τάσεις και τις καταναλωτικές συνήθειες της Digital εποχής
• Να ανακαλύψουν τον κόσμο των social media
• Να εξοικειωθούν με τα νέα τεχνολογικά εργαλεία και τις υπηρεσίες που ενισχύουν την αποδοτικότητα, τη συνεργασία και την απομακρυσμένη πρόσβαση αξιοποιώντας τα οφέλη της ψηφιακής εποχής
• Το σεμινάριο δεν έχει κανένα κόστος συμμετοχής».
Από την πλευρά του, ο κ. Παπασταματίου, υπογράμμισε τα εξής: «Στο Σεμινάριο αυτό, θα δούμε συνεργάτες που ανήκουν στην OTEAcademy που αποτελεί μια δομή του ΟΤΕ. Η COSMOTE θέλει να βοηθήσει τους επιχειρηματίες να αξιοποιήσουν τα οφέλη της τεχνολογίας κάτι που εμείς λόγω της νησιωτικότητας, θα πρέπει να το αξιοποιήσουμε. Το ΕΒΕΔ έχει πιστέψει σε αυτό και γι αυτό στηρίζουμε αυτή την δράση. Η σύγχρονη εποχή δημιουργεί καθημερινά πολλές προκλήσεις για τις επιχειρήσεις. Γι αυτό και θα πρέπει οι επιχειρηματίες να γνωρίζουν τις απαιτήσεις της αγοράς και να ακολουθήσουν τις τάσεις που έχουν διαμορφωθεί για την ψηφιακή εποχή. Είναι πλέον μονόδρομος για να αξιοποιήσουν ευκαιρίες και να δημιουργήσουν κατάλληλες υποδομές για την δραστηριότητά τους» και κάλεσε τους νέους επιχειρηματίες να παρακολουθήσουν αυτό το σεμινάριο.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ #GrowYourBusiness – Digital training στην Ρόδο:
09:30-10:00 Προσέλευση/Registration
10:00-10:30 Καλωσόρισμα/Εισαγωγή
10:30-11:30 Τάσεις και αλλαγές στις καταναλωτικές συνήθειες
11:30-11:45 Διάλειμμα
11:45-13:15 Website Dos and DON’Ts – Digital Marketing
13:15-14:00 Διάλειμμα, ελαφρύ γεύμα
14:00-15:30 Digital Marketing – eCommerce
15:30-15:45 Διάλειμμα
15:45-16:30 eCommerce – Digital Skills
16:30-17:00 Ερωτήσεις/Απαντήσεις – Κλείσιμο

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ