Ειδήσεις

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Μιράντας Χατζηκωνσταντίνου

Ανακοινώνεται η υποψηφιότητα της Διευθύντριας τραπεζικού καταστήματος, κας Μιράντας Χατζηκωνσταντίνου, με την παράταξη «Νότιο Αιγαίο – Αρχιπέλαγος Δημιουργίας».
«Η πεποίθηση μου, πως στην τρέχουσα δυσμενή οικονομική και πολιτική συγκυρία που βιώνει η ελληνική κοινωνία, δεν επιτρέπει ανέξοδη κριτική και αμφίβολους πολιτικούς ακροβατισμούς σε κανένα συνειδητό πολίτη του τόπου μας, με οδήγησε στην απόφαση να συμπορευθώ με την παράταξη «ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ: ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» που με επικεφαλής τον Γιάννη Μαχαιρίδη έχει αποδείξει στην πράξη τι σημαίνει υπεύθυνη, έντιμη, δημιουργική και κοινωνικά ευαίσθητη διοίκηση της πιο ιδιαίτερης νησιωτικής περιφέρειας της χώρα μας.
Με εχέγγυα την επαγγελματική μου πορεία, τη διάθεσή μου για προσφορά και την αρτιότητα του ψηφοδελτίου νίκης στο οποίο συμμετέχω, σας καλώ να στηρίξετε την υποψηφιότητα μου για να διατηρήσουμε μαζί την ελπίδα για ένα πιο αισιόδοξο μέλλον για την πόλη μας, τον τόπο μας, τα νησιά μας».
Με τιμή
Μιράντα Χατζηκωνσταντίνου

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος
με την παράταξη «Νότιο Αιγαίο – Αρχιπέλαγος Δημιουργίας»


Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου