ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σεισμική δόνηση 3,7 Ρίχτερ στην Κω

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Σεισμός

Ο σει­σμός, ο οποί­ος είχε με­γά­λη διάρ­κεια, έγινε ιδιαί­τε­ρα αι­σθη­τός στην Κω, στην Ψέ­ρι­μο, στην Κά­λυ­μνο αλλά και στα τουρ­κι­κά πα­ρά­λια!

Σει­σμι­κή δό­νη­ση με­γέ­θους 3,7 βαθ­μών της κλί­μα­κας Ρί­χτερ,σύμ­φω­να με τη δεύ­τε­ρη μέ­τρη­ση του Γε­ω­δυ­να­μι­κού Ιν­στι­τού­του Αθη­νών- ση­μειώ­θη­κε στις 23:57 το βράδυ της Πα­ρα­σκευ­ής έξω από την Κω.

Το επί­κε­ντρο του σει­σμού ήταν μόλις 6 χι­λιό­με­τρα ΒΑ της Κω (στη θα­λάσ­σια πε­ριο­χή με­τα­ξύ Σκαν­δα­ρί­ου και Τι­γκα­κί­ου), με εστια­κό βάθος στα 26,4 χι­λιό­με­τρα.

Να ση­μειω­θεί πως το Γε­ω­δυ­να­μι­κό Ιν­στι­τού­το Αθη­νών είχε δώσει αρ­χι­κά ως επί­κε­ντρο του σει­σμού τα τουρ­κι­κά πα­ρά­λια (στο ίδιο ση­μείο όπως και στον με­γά­λο σει­σμό του 2017) και το μέ­γε­θος του σει­σμού στα 3,6 Ρί­χτερ, κάτι το οποίο στη συ­νέ­χεια διορ­θώ­θη­κε.

πηγή kosnews24.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.