Τοπικές Ειδήσεις

Στράτος Καρίκης: “Mια ΝΕΑ ΜΕΡΑ για την εξυπηρέτηση του πολίτη στις δημοτικές ενότητες και στα χωριά της Ρόδου”

‘’ Τι θα κάνουμε εμείς, ποιο είναι το σχέδιο μας.’’

Οι πολίτες στα χωριά και στις άλλες δημοτικές ενότητες της Ρόδου, αισθάνονται αποκομμένοι από το Δήμο. Δεν εξυπηρετούνται από το Δήμο, δεν αισθάνονται δίπλα τους το Δήμο.

Αυτό θα αλλάξει.Έχουμε πρόγραμμα και σχέδιο για να βελτιώσουμε την διοικητική εξυπηρέτηση του πολίτη στα χωριά της Ρόδου αλλά και στις άλλες δημοτικές ενότητες.

Τι θα κάνουμε:

1ον) Δημιουργία 9 διοικητικών κέντρων στις άλλες 9 δημοτικές ενότητες του νησιού, πλην της πόλης. Εκεί θα εξυπηρετείται ο πολίτης, χωρίς να χρειάζεται να έρχεται στην πόλη ή να ταλαιπωρείται.

2ον) Εκχώρηση αρμοδιοτήτων στις τοπικές κοινότητες από την πρώτη ημέρα. Θα είναι αρμοδιότητες διοικητικού χαρακτήρα που σχετίζονται με την εξυπηρέτηση του πολίτη. Αρμοδιότητες που σήμερα ανήκουν στο ξεπερασμένο γραφειοκρατικό μοντέλο με το οποίο λειτουργεί ο Δήμος.

3ον) Λειτουργία συστήματος ηλεκτρονικής και τηλεφωνικής εξυπηρέτησης των δημοτών, οι οποίοι θα μπορούν να καταθέτουν αιτήσεις από το τηλέφωνο ή το διαδίκτυο. Θα το κάνουμε όπως το κάνουν και άλλοι δήμοι σε όλη τη χώρα. Είναι μια καινοτομία που βελτιώνει την εξυπηρέτηση των πολιτών στα χωριά μας και στις δημοτικές ενότητες.

Μια ΝΕΑ ΜΕΡΑ για την εξυπηρέτηση του πολίτη στα χωριά μας. Αυτό σημαίνει Ανοιχτός Δήμος.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου