ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήλωση Γιώργου Υψηλάντη για τους εργαζομένους της ΔΕΥΑΡ

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Υψηλάντης Γιώργος

Ο υπο­ψή­φιος δή­μαρ­χος Ρόδου κ. Γιώρ­γος Υψη­λά­ντης προ­έ­βη στην ακό­λου­θη γρα­πτή δή­λω­ση:

Είναι θλι­βε­ρή η ει­κό­να της απερ­χό­με­νης Δη­μο­τι­κής Αρχής, που αντί να φρο­ντί­σει ευθύς εξαρ­χής για την επί­λυ­ση του προ­βλή­μα­τος των ερ­γα­σια­κών σχέ­σε­ων του προ­σω­πι­κού της ΔΕΥΑΡ, υπέ­κυ­ψε στον ρε­βαν­σι­σμό, στη χα­φιε­δο­λο­γία και στα φο­βι­κά της σύν­δρο­μα και μέσα από ένα κου­βά­ρι άστο­χων αλλά εντέ­λει εσκεμ­μέ­νων χει­ρι­σμών, οδη­γή­θη­κε στην από­λυ­ση 57 ερ­γα­ζο­μέ­νων μεσ’ τα μαύρα με­σά­νυ­χτα.

Η τύχη των ερ­γα­ζο­μέ­νων αυτών ανά­με­σα στους οποί­ους είναι και δυο ΑΜΕΑ, θα κρι­θεί έτσι κι αλ­λιώς σε χώ­ρους πιο αξιό­πι­στους και πιο δη­μο­κρα­τι­κούς από την αί­θου­σα συ­νε­δριά­σε­ων του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΡ. Αργά ή γρή­γο­ρα, θα δι­καιω­θούν.

Αυτό όμως που κα­τά­φε­ρε τε­λι­κά η απερ­χό­με­νη Δη­μο­τι­κή Αρχή, είναι να βάλει τα­φό­πλα­κα στην ήδη πα­ρά­λυ­τη ΔΕΥΑΡ. Κι αυτό θα το πλη­ρώ­σει ο Ρο­δια­κός Λαός και η ανά­πτυ­ξη του τόπου. Η ευ­θύ­νη τους βα­ρύ­νει, όσο κι αν φο­βού­νται και αρ­νού­νται να την ανα­λά­βουν.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.