Αθλητικά

Ευκλής: Ψηλά το κεφάλι, τίποτα δεν χάθηκε

Η ανάταξη του ηθικού της ομάδας και η αποκατάσταση της τραυματισμένης ψυχολογίας των ποδοσφαιριστών μετά την ήττα από τον Ιάλυσο στο ντέρμπι του Οικονομίδειου είναι το βασικό ζητούμενο των ημερών για τον προπονητή του Ευκλή, Γιάννη Μπερετούλη.
Οι Σορωνιάτες το πάλεψαν έχοντας να ανέβουν ένα βουνό μετά την αποβολή του Διονύση Θεοχαρόπουλου μόλις στο 20ό λεπτό και εν τέλει λύγισαν στο δεύτερο ημίχρονο, αδυνατώντας να αντιδράσουν όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ.
Μέρα με τη μέρα πάντως, η απογοήτευση δίνει τη θέση της στη νηφάλια σκέψη.
Οι «πράσινοι» παραμένουν μέσα στους στόχους τους, που είναι η κατάταξή τους από την πρώτη μέχρι την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ όπως λένε, ακόμα και για τη διεκδίκηση του τίτλου τίποτα δεν έχει χαθεί, καθώς το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries βρίσκεται μόλις στα μισά του και στην πορεία τα δεδομένα μπορούν να ανατραπούν.
Ο Γιάννης Μπερετούλης και οι ποδοσφαιριστές του είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν να μάχονται διεκδικώντας τις όποιες πιθανότητές τους, με σημείο εκκίνησης το εκτός έδρας δύσκολο παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Α.Ο. Πυλίου, δεδομένου πως για τη 15η ο Ευκλής έχει ρεπό.
Το διάστημα που μεσολαβεί θα αξιοποιηθεί προκειμένου η ομάδα να αποσυμπιεστεί, να δουλέψει και να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση δριμύτερη, με την προσδοκία μέχρι τότε να έχουν αποθεραπευτεί οι Μάρκος Μαραγκουδάκης και Σταύρος Κουγιός, ο οποίοι συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.
Σημειώνεται, πως στον αγώνα της Κω δεν θα έχουν το δικαίωμα συμμετοχής οι Διονύσης Θεοχαρόπουλος και Φιορίλο Τζελάι, οι οποίοι είδαν στο ντέρμπι του Οικονομίδειου την κόκκινη κάρτα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου