Την Κυριακή ο Φοίβος θα υποδεχθεί στις 12:30 το μεσημέρι τον Αχαρναϊκό για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο.
Το παιχνίδι είναι κρίσιμο για τους Κρεμαστενούς, καθώς χρειάζονται πάση θυσία την νίκη, έτσι ώστε να διατηρούν ακέραιες τις ελπίδες τους όσον αφορά την μάχη της παραμονής στην κατηγορία.
Πάντως ο προπονητής Σάββας Ορφανίδης δεν θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του, αφού εκτός από τον Στέφανο Νικήτα που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες, ακόμα ένας αθλητής έχει τεθεί εκτός πλάνων, ενώ υπάρχει και ένας εξαιρετικά αμφίβολος.
Ο έμπειρος τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Βαλάντη Κουδούνη που βρίσκεται εκτός Ρόδου λόγω φοιτητικών υποχρεώσεων και εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Χρήστος Γαργάλης που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον μηνίσκο, με τις επόμενες ημέρες να κρίνουν την συμμετοχή του, αλλά οι πιθανότητες πάντως δεν είναι με το μέρος του.
Από την άλλη, όπως όλα δείχνουν ο Νίκος Ορφανίδης θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του Φοίβου από τον έμπειρο τεχνικό. Ο αρχηγός των Κρεμαστενών συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος της προπόνησης που έγινε την Τρίτη, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι χθες οι ποδοσφαιριστές του Φοίβου είχαν ρεπό για να ξεκουραστούν και σήμερα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τους προκειμένου να συνεχίσουν την προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αχαρναϊκό.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ