Τοπικές Ειδήσεις

«Δυνατότητα αναστολής Σεπτέμβριου για αναστολές που δεν είχαν υποβληθεί»

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020 το απόγευμα άνοιξε η πλατφόρμα μονομερών αναστολών Οκτωβρίου των ξενοδοχοϋπαλλήλων, ενώ από σήμερα 13 Νοεμβρίου το σύστημα δίνει τη δυνατότητα υποβολής μονομερούς αναστολής και για τον Σεπτέμβριο για όσους δεν κατάφεραν να την υποβάλουν εντός των προβλεπόμενων ημερομηνιών.

Διευκρινίζουμε ότι την μονομερή αναστολή Οκτωβρίου μπορούν να κάνουν συνάδελφοι:

1. Που προσλήφθηκαν φέτος και απολύθηκαν εντός Οκτωβρίου ώστε να πάρουν τις υπόλοιπες ημέρες του μήνα

2. Που προσλήφθηκαν φέτος και απολύθηκαν 30 Σεπτεμβρίου 2020 και

3. Με μονομερή αναστολή Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο επειδή οι επιχειρήσεις που εργάστηκαν την σεζόν 2019 δεν άνοιξαν καθόλου φέτος.

Υπενθυμίζουμε ότι για την μονομερή δήλωση αναστολής οι εργαζόμενοι υποβάλουν την 4η Υπεύθυνη δήλωση της πλατφόρμας «ΕΡΓΑΝΗ» με τον τίτλο «Μηχανισμός εφαρμογής των μέτρων στήριξης των εργαζομένων με δικαίωμα επαναπρόσληψης (Τουρισμού)».

Τέλος, ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι το γραφείο στα Αφάντου έκλεισε οπότε οι συνάδελφοι θα εξυπηρετούνται από το Κεντρικό γραφείο του Σωματείου, ισόγειο του Εργατικού Κέντρου Ρόδου, Στεφ. Καζούλη 30) Δευτέρα-Παρασκευή 08:00 – 16:00 & 17:00 – 19:00.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΠΑΛΗΛΩΝ ΡΟΔΟΥ

Ρόδος , 13 Νοεμβρίου 2020.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου