Αθλητικά

Κλεάνθης: Πανέτοιμος και με διπλό κίνητρο

Την επικίνδυνη Δόξα Καρδάμαινας υποδέχεται ο Κλεάνθης αύριο στη 1 το μεσημέρι στο Παραδείσι για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, έχοντας ένα ισχυρό, διπλό κίνητρο.
Το πρώτο και προφανές είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών, που θα ανεβάσουν την ομάδα στον πίνακα, θα της δώσουν ψυχολογία ενόψει της συνέχειας των επίσημων υποχρεώσεών της και ταυτόχρονα θα στείλουν το μήνυμα πως η έδρα είναι πολύτιμο στήριγμά της.
Κατά δεύτερο λόγο, οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Κρομμύδα θέλουν να κλείσουν σε παρένθεση την ήττα από τον Αστέρα Παστίδας την προηγούμενη αγωνιστική, ματς στο οποίο πάλεψαν μεν, ωστόσο θα μπορούσαν να τα είχαν πάει καλύτερα.
Το κλίμα στις τάξεις των «κοκκινόμαυρων» είναι καλό, οι προπονήσεις των τελευταίων ημερών εξελίχθηκαν χωρίς προβλήματα, συνεπώς οι απουσίες ενόψει της συνάντησης με τους Κώους περιορίζονται στους Γιώργο Γιορδαμνή και Ηρακλή Γκιουρσάνη.
Ο πρώτος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και βρίσκεται σε φάση αποθεραπείας, ενώ δεύτερος θα εκτίσει την τρίτη από τις τέσσερις αγωνιστικές ποινής που «κουβαλάει» από πέρσι.
Όλοι οι υπόλοιποι είναι καλά και αποφασισμένοι να επαναφέρουν την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου