Τοπικές Ειδήσεις

Ι. Παππάς για Δικαστικό Μέγαρο Κω: Ένα ακόμα μεγάλο έργο ξεκινάει

Σήμερα, παρουσιάστηκε από τον Πρόεδρο της εταιρείας Κτιριακές Υποδομές, κ. Κατσίπο και τον διευθύνοντα σύμβουλο κ.Γιάνναρη, η ανέγερση του Νέου Δικαστικού Μεγάρου Κω.

Ένα όνειρο δεκαετιών, τόσο του Δικηγορικού Συλλόγου όσο και των Κώων, παίρνει σάρκα και οστά.

Πιο συγκεκριμένα, το οικόπεδο βρίσκεται στο ΟΤ 308, επί των οδών Θεοφράστου, Εθνικής Αντίστασης και Αργυρόκαστρου του Δήμου Κω, το οποίο παραχωρήθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών στο ΤΑΧΔΙΚ.

Το κτίριο υπολογίζεται στα 1400τ.μ και θα αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα.

Ο προϋπολογισμός του έργου εκτιμάται στα 3.500.000€, η χρηματοδότηση του οποίου θα προέλθει από το Ταμείο Χρηματοδότησης Δικαστικών Κτιρίων και η δημοπράτηση του θα υλοποιηθεί από τις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.

Η συνεχής διαδικασία συνεργασίας και επικοινωνίας του Βουλευτή Δωδεκανήσου, Ιωάννη Παππά, με τον Δικηγορικό Σύλλογο Κω και την Δημοτική Αρχή, απέδωσαν καρπούς και έτσι ξεκινά το έργο της υλοποίησης.

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς, εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια τόσο στον Δικηγορικό Σύλλογο Κω και την Δημοτική Αρχή για την συνεχή στήριξη και προώθηση του έργου ως προς την υλοποίηση του, όσο και στον Γενικό Γραμματεία Δικαιοσύνης κ. Αλεξανδρή Πάνο για την καίρια συμβολή του.

Για ακόμα μία φορά η Ελληνική Κυβέρνηση δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τη νησιωτική Ελλάδα αλλά πραγματοποιεί και τη δέσμευση της για την συνεχή ανάπτυξη των υποδομών της χώρας μας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου