Το «Τουρνουά Ανάπτυξης» της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, που έχει στόχο την περεταίρω ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος της ιππασίας και την υποστήριξη των σωματείων της περιφέρειας θα συνεχισθεί με τον τρίτο αγώνα στις 28 και 29 Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου Ρόδου «Κάδμος».

Πρόκειται για σειρά αγώνων που διεξάγονται από 1 Σεπτεμβρίου έως και τις 15 Δεκεμβρίου 2017, σύμφωνα με τους κανονισμούς και τη Γενική Προκήρυξη της Υπερπήδησης Εμποδίων και Ιππικής Δεξιοτεχνίας 2017, τους Κτηνιατρικούς Κανονισμούς και τον Εθνικό Κανονισμό Ιππασίας.

Το τριήμερο 6-8 Οκτωβρίου έγινε ο 2ος αγώνας  του TRM – BALATON HELLAS Τουρνουά Ανάπτυξης στο Βόλο, στις εγκαταστάσεις δύο ιππικών σωματείων, του Κέντρου Ιππασίας Σέσκλου και του Ιππικού Ομίλου Τριάθλου Ιππική Σχολή.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα του Τουρνουά Ανάπτυξης:

3ος: 28 & 29 Οκτωβρίου 2017 Ιππικός Όμιλος Ρόδου « Ο Κάδμος» (Δωδεκάνησα)

4ος: 25 & 26 Νοεμβρίου 2017 Ιππικός Όμιλος Ρεθύμνου (Κρήτη)

Η ΕΟΙ αποσκοπεί στη συμμετοχή των σωματείων – μελών της στο πρόγραμμα του Τουρνουά Ανάπτυξης, στη διάδοση και ανάπτυξη των ιππικών αθλημάτων στην περιφέρεια, την εκπαίδευση αθλητών και προπονητών, την εκπαίδευση και ενημέρωση παραγόντων ομίλων της περιφέρειας στη διοργάνωση αγώνων, την εκπαίδευση στελεχών αγώνων, τη δυνατότητα συμμετοχής αθλητών της περιφέρειας σε επίσημους αγώνες χωρίς να μετακινηθούν από τον τόπο διαμονής τους, την προώθηση της συνεργασίας μεταξύ των Ομίλων, καθώς και την προβολή του αθλήματος της Ιππασίας. Χορηγός του Τουρνουά Ανάπτυξης 2017 είναι η εταιρεία TRM-Balaton Hellas.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ