Αθλητικά

Από τη Νότια Ρόδο ήρθαν τα άσχημα μαντάτα στη Β’ κατηγορία

Απώλειες κατέγραψε τελικά χθες η ΕΠΣΔ κατά τη διαδικασία της επίσημης καταγραφής των ομάδων, που δήλωσαν τη συμμετοχή τους στο νέο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.
Η Ομόνοια Γενναδίου και ο Ταξιάρχης Καλάθου δεν βρήκαν τις απαντήσεις στα ερωτηματικά της νέας πραγματικότητας που ξημέρωσε για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, λόγω της κρίσης του covid-19, απουσίασαν από το ραντεβού τους με την Ένωση και τέθηκαν εκτός κλήρωσης. Πάντως, τα δύο σωματεία δεν έχασαν το δικαίωμα να λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας (η σχετική προθεσμία εκπνέει στις 31 Αυγούστου), ενώ δικαίωμα προβιβασμού στη Β’ απέκτησαν οι Ιππότες Παλιάς Πόλης. Εφόσον απαντήσουν καταφατικά στην πρόσκληση της ΕΠΣΔ, στο πλαίσιο του νέου πρωταθλήματος θα δημιουργηθούν δύο όμιλοι των δέκα ομάδων, πάντα με την προϋπόθεση πως ο Ροδιακός θα βρει τις λύσεις στα διοικητικά του και θα αποκτήσει τη δυνατότητα να υποστηρίξει τη δήλωση συμμετοχής του. Η ανακοίνωση της ΕΠΣΔ:
« Μετά το πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας και ώρας των δηλώσεων συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας Δωδεκανήσου (όμιλοι Ρόδου), περιόδου 2020-2021, δήλωσαν συμμετοχή δεκαεννέα (19) ομάδες, από τις είκοσι μία (21), που είχαν δικαίωμα.
Δεν δήλωσαν συμμετοχή η Ομόνοια Γενναδίου και ο Ταξιάρχης Καλάθου.
Με εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος, καλείται η πρώτη επιλαχούσα ομάδα της Γ’ κατηγορίας Δωδεκανήσου Ιππότες Μ.Π.ΡΟ. να δηλώσει συμμετοχή έως τη Δευτέρα 17.8.2020 και ώρα 14:00 για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας Δωδεκανήσου. Τα σωματεία Ομόνοια Γενναδίου και Ταξιάρχης Καλάθου έχουν δικαίωμα, εφόσον το επιθυμούν, να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας».
Οι ομάδες που δήλωσαν χθες τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας:
Ηρακλής Λάρδου, Πολυβώτης, Κύπρος, Απόλλων Απολλώνων, Δαμάγητος, Αστέρας Μασάρων, Αδελφοσύνη, Δήμητρα Δαματριάς, Εθνικός Αρχίπολης, Ορφέας, Σύμη, Αθλέτικο Αφάντου, Νηρέας, Ατρόμητος Διμυλιάς, Πολύστρατος Λαέρμων, Τήλος, Ροδιακός, ΟΦ Ιστρίου και Ευαγόρας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου