«Συζητάμε το αυτονόητο και λέμε ότι πρέπει να γίνει η επανάσταση του αυτονοήτου. Δεν θέλουμε αστυνομοκρατούμενα πανεπιστήμια, αλλά κοινή λογική», τόνισε η κ. Ζαχαράκη στον ΣΚΑΪ.
Η υφυπουργός Παιδείας εξήγησε ότι με το προηγούμενο καθεστώς για το άσυλο πολύ σημαντικό κομμάτι της ελευθερίας παραβιαζόταν και παραβιάζεται με το να υπάρχει απειλή και πράξη κατά της διαφορετικής άποψης και έκνομες ενέργειες.
«Δύο μέρες ήμασταν σε διάλογο (στη Βουλή) για το άσυλο, με στόχο η διάταξη να μην είχε παραθυράκια και να μείνει ανεφάρμοστη», πρόσθεσε η κ. Ζαχαράκη, ενώ σημείωσε ότι χρειάζεται συνεργασία όλων κατ’ αρμοδιότητα των αρχών και ένα σχέδιο που θα εξελιχθεί.
Πηγή: Reporter.gr
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε





Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.