Αθλητικά

Σχόλες προπονητικής: Αύριο λήγει η προθεσμία

Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της η ΕΠΣΔ, ενημέρωσε τους προπονητές ότι αύριο Τρίτη είναι η καταληκτική ημερομηνία για να δηλώσουν συμμετοχή στην Σχολή επανεξέτασης διπλωμάτων UEFA A’, UEFA B’ και UEFA C’.
Αναλυτικά:
«Υπενθυμίζουμε στους υποψήφιους προπονητές ότι η καταληκτική ημερομηνία για υποβολή αίτησης συμμετοχής για τη σχολή επανεξέτασης διπλωμάτων UEFA A’, UEFA B’ και UEFA C’, είναι αύριο Τρίτη 14/08/2018.
Οι υποψήφιοι προπονητές στην σχολή επανεξέτασης διπλωμάτων UEFA Α’, UEFA B’ και UEFA C’, θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση (λήξη προθεσμίας υποβολής αιτήματος στις 14/8/2018), στην ΕΠΟ και να την αποστείλουν στο Τμήμα Εκπαίδευσης & Μητρώου Προπονητών Ε.Π.Ο. (fax: 2109346733, mail: proponites@epo.gr) συνοδευομένη από το έντυπο ‘’ΠΡΑΞΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ’’, θεωρημένο ως προς το γνήσιο της υπογραφής στα ΚΕΠ ή στην Αστυνομία, βρίσκεται στο πεδίο ‘’ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ- ΕΝΤΥΠΑ’’ στο site της Ένωσης και να τα κοινοποιήσουν ταυτόχρονα στην ΕΠΣΔ».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου