Αθλητικά

Κένταυρος: «Χάλκινος» ο Γεραβέλης

Κενταυρος- Τοξοβολια

Νέα διάκριση για το άθλημα της τοξοβολίας στο νησί μας. Ο Παύλος Γεραβέλης κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο Ολυμπιακό τόξο στην κατηγορία των Εφήβων, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Χώρου που έγινε στις 10 και 11 Ιουλίου στην αίθουσα «Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ.
Ο νεαρός ταλαντούχος τοξοβόλος του Κένταυρου, ηττήθηκε στον ημιτελικό από τον Γιώργο- Χρίστο Καρρά του συλλόγου Τετραπτερυλλίς (ήταν ο νικητής της κατηγορίας), ενώ επικράτησε στον μικρό τελικό του Αναστάσιου Παπαναστασίου του συλλόγου Σαρακατσαναίων Θήβας και κατέκτησε την 3η θέση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Κένταυρος:
«Συγχαρητήρια Παύλο!
Μετά από ένα συγκλονιστικό μικρό τελικό ο αθλητής του συλλόγου μας Παύλος Γεραβέλης κατέλαβε την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ. Χ. που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ στην αίθουσα Κασιμάτης στις 10 – 11 Ιουλίου. Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τον Παύλο και του εύχεται πάντα επιτυχίες!».

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.