Τοπικές Ειδήσεις

Ευχαριστήριο του ΦΣΔ προς την εταιρία Goldair-Handling-Aegean

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκάνησου και προσωπικά ο πρόεδρος κ. Φουτούλης Νικόλαος, θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια την εταιρία Goldair-Handling-Aegean και ειδικά την διευθύντρια της Aegean στο σταθμό Ρόδου κα Πολύζου Αθανασία καθώς και την υπεύθυνη του γραφείου της Goldair στη Ρόδο κα Στρατάκη Αικατερίνη, για την αποδοχή στο αίτημά μας, για την γρήγορη και έγκυρη παράδοση των self-tests στους μαθητές λυκείου και στους εκπαιδευτικούς στο ακριτικό Καστελλόριζο.

Η ανταπόκρισή τους ήταν όχι μόνο άμεση αλλά προσφέρθηκαν και για την δωρεάν αποστολή των self-tests στους δικαιούχους, δείχνοντας το κοινωνικό τους πρόσωπο.

Η δημοσίευση της ευχαριστήριας αυτής επιστολής έχει σκοπό να ευαισθητοποιήσει και άλλους φορείς που πολλές φορές εμπλέκονται σε τέτοιου είδους εγχειρήματα.

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ.

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                               Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΦΟΥΤΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                                              ΠΑΠΑΛΑΖΑΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου