Αγαπητοί φίλοι, μέλη του κινήματος, συνοδοιπόροι της Δωδεκαννήσου,
σήμερα 13.04.18 κλείνουν τέσσερα χρόνια από την ημέρα που ο Σταύρος Θεοδωράκης έφτασε στα νησιά Δωδεκανήσου μιλώντας για μία νέα και διαφορετική Ελλάδα !!
Δυστυχώς φτάσαμε σήμερα να απογοητευτούμε οικτρά από την στείρα ένωση με το το παλαιοκομματικό και ορθόδοξο Πασοκ!!
Στα πλαίσια της ηθικής της πολιτικής παραιτούμαι σήμερα από ΜΕΣΥΑ Δωδεκαννήσου αλλά και μέλος του Ποταμιού.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναγωνιστές Ποταμίσιους της Δωδεκανήσου που παλέψαμε μαζί για μία διαφορετική Ελλάδα !! Καλόν δρόμο !!
Γεώργιος Καλαθενός
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.