Ειδήσεις

Συμβολική κατάληψη στην Εφορία από τους Νοτιοροδίτες

Συμβολική κατάληψη στην Εφορία θα πραγματοποιήσουν την ερχόμενη Τρίτη οι Νοτιοροδίτες.

Μετά τη λαϊκή συνέλευση που πραγματοποίησαν χθες εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Μετά από κάλεσμα της επιτροπής αγώνα κατοίκων Νότιας Ρόδου, πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 12/03 λαϊκή συνέλευση των νοτιοροδιτών στα γραφεία του δήμου στο Γεννάδι. Η λαϊκή συνέλευση αποφάσισε να προχωρήσουμε το επόμενο διάστημα σε κινητοποιήσεις και σε πιέσεις προς κάθε υπεύθυνο ώστε να ικανοποιηθούν τα παρακάτω αιτήματα:
Μόνιμο ιατρικό προσωπικό των βασικών ειδικοτήτων στο ιατρείο στο Γεννάδι και μόνιμο νοσηλευτικό προσωπικό.
Επαναφορά και εφαρμογή στην πράξη του ΦΕΚ που προέβλεπε πολυδύναμο ιατρείο (με εργαστήρια και ανάλογο προσωπικό) στο Γεννάδι, όπου πρόσφατα κατήργησε η κυβέρνηση με πράξη νομοθετικού περιεχομένου.
24ωρη λειτουργία του ιατρείου Γενναδίου όλο τον χρόνο
ΕΚΑΒ μόνιμα στο Γεννάδι
Μόνιμοι γιατροί στα ιατρεία της Απολακκιάς και της Κατταβιάς

Όσοι αγροτικοί γιατροί έρχονται να αποτελούν βοηθητικό προσωπικό και όχι το κυρίως.

Επίσης αποφασίστηκε η πρώτη κινητοποίηση να είναι συμβολική κατάληψη της εφορίας την Τρίτη 18/03 11π.μ. Προσυγκέντρωση θα γίνει στις 9π.μ. έξω από το ιατρείο του Γενναδίου. Καλούμε όλους τους νοτιοροδίτες να συμμετέχουν στην κινητοποίηση.

Ακόμη η λαϊκή συνέλευση για τον καλύτερο συντονισμό των κινητοποιήσεων και την ενημέρωση όλων των χωριών εξέλεξε 5μελή συντονιστική επιτροπή, αποτελούμενη από τους: Νικόλαο Φραζή, Ιωάννη Σαββάκη, Σταύρο Ακκούρη, Μανόλη Περούλη και Ελένη Καρασάββα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου