Ειδήσεις

Καταδίκη μάνας και γιού για εκβίαση με ροζ βίντεο

Ποινή κάθειρξης 8 ετών με ανασταλτικό ως προς την έφεση αποτέλεσμα υπό τον όρο της αυτοπρόσωπης εμφάνισης τους δύο φορές κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας τους επέβαλε χθες το Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου επί κακουργημάτων σε μια 51χρονη και στον 32χρονο γιό της, κατοίκους Αθηνών, που κρίθηκαν ένοχοι για εκβίαση ενώ αθωώθηκαν από την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης.

Η υπόθεση κινήθηκε μετά από καταγγελία µιας επιχειρηµατία, που δραστηριοποιείται από πολλών ετών στον τουριστικό κλάδο, στα Δωδεκάνησα.
Στην ίδια υπόθεση κατηγορούμενος ήταν ακόμη ένας 46χρονος κάτοικος Αθηνών, που έχει όμως αποβιώσει.

Όπως έχει αποκαλύψει η “δημοκρατική”, η επιχειρηµατίας φέρεται να υπέκυψε σε εκβίαση των κατηγορούµενων ότι επρόκειτο να δηµοσιοποιηθούν στο διαδίκτυο βιντεοσκοπηµένα πλάνα από εξωσυζυγική ερωτική σχέση της. Διατείνεται παραπέρα ότι το κύκλωµα που κατήγγειλε χρησιµοποίησε επιταγές, που η ίδια παρέδωσε, εκβιαζόµενη, για να µην δηµοσιοποιηθεί το βίντεο µε τον παράνοµο δεσµό της, για την έκδοση διαταγής πληρωµής, παρουσιάζοντας ψευδώς ότι οι επιταγές αυτές προέρχονται από δάνειο.

Περισσότερα στην αυριανή έντυπη έκδοση της “δημοκρατικής”.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου