Ανακοινώσεις με τις οποίες συγχαίρουν τον Παναγιώτη Διακοφώτη για την επανεκλογή του στην προεδρία της ΕΠΣΔ, εξέδωσαν ο περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Νικολής και η ομάδα του Αστέρα Παστίδας.
Αναλυτικά:
Νίκος Νικολής: « Ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Νίκος Νικολής συγχαίρει τον κ. Παναγιώτη Διακοφώτη για την εκ νέου εκλογή του στην θέση του προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου, καθώς και το νέο Δ.Σ.
Εύχομαι καλή δύναμη σε όλους και καλή συνέχεια στην αρμονική συνεργασία που έχουμε για το καλό του αθλητισμού στον τόπο μας».
Αστέρας Παστίδας: «Η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία αλλά και ο κόσμος του Αστέρα Παστίδας εκφράζουν και δημόσια στον Παναγιώτη Διακοφώτη και τους συνεργάτες του, τα θερμά τους συγχαρητήρια για την επανεκλογή τους στην διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου .
Ευχόμαστε επίσης να συνεχίσει την χρηστή διοίκηση του Δωδεκανησιακού Ποδοσφαίρου , δείγμα άλλωστε, του τρόπου επανεκλογής του σχήματος , που ήταν και το μοναδικό στην διαδικασία, γεγονός που λέει πολλά για κείνους που ΄΄μετρούν΄΄ τα πάντα στον χώρο μας.
Πίστη μας είναι, πώς το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο με την στήριξη της νέας διοίκησης, μπορεί να φτάσει ακόμα ψηλότερα και να εκπροσωπηθεί σε μεγαλύτερα ακόμα σαλόνια, από αυτά που βρίσκεται σήμερα. Τα θερμά μας συγχαρητήρια και πάλι.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ