Στην ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του προχώρησε ο Ροδήλιος, προκειμένου να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος και πιο ανταγωνιστικός, όταν με το καλό επιτραπεί η αγωνιστική δράση στην ποδηλασία, έπειτα από το lockdown για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.
Ο Ροδήλιος απέκτησε 11 αθλητές και αθλήτριες και συγκεκριμένα τους Ιωάννη Μονδάνο, Μαρία Πανηγύρη, Αλέξανδρο Θεοδωρίδη, Δανάη Σιφουνιού, Τιμόθεο Σιφουνιό, Δημήτρη Ροΐδη, Βασίλη Ροΐδη, Γιώργο Ξεσφίγγη, Σπύρο Ξεσφίγγη, Λουκά Παπακωνσταντίνου και Άγγελο Παπακίτσο.
Ο σύλλογος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση, καλωσορίζοντας τους αθλητές και τις αθλήτριες στις τάξεις του, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τον Κ.Α.Ο. Φιλίνο και τον Α.Ο. Άθλο για την συμβολή τους στην ολοκλήρωση των μετεγγραφών:
«Το Δ.Σ. του Ποδηλατικού Ομίλου Ρόδου Ροδήλιος, οι προπονητές, οι αθλητές καθώς επίσης και όλη η οικογένεια του Ροδήλιου, καλωσορίζουμε με ιδιαίτερη χαρά τους 11 αθλητές και αθλήτριες στην ομάδα μας (σε αναμονή της επικύρωσης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας).
Ευχαριστούμε θερμά τους αθλητές που εμπιστεύτηκαν και επέλεξαν τον σύλλογό μας ως επόμενο σταθμό της αθλητικής τους καριέρας και τους ευχόμαστε να σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους.
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τις ομάδες Κ.Α.Ο. Φιλίνος και Α.Ο. Άθλος για την συμβολή τους στην επιτυχή ολοκλήρωση των συγκεκριμένων μετεγγραφών».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ