Αθλητικά

Σκοπευτικός Όμιλος Ρόδου: Να φέρει την Άννα Κορακάκη στο νησί μας

Με ανακοίνωση, την οποία υπογράφει ο πρόεδρος Γιάννη Χαρίτος, ο Σκοπευτικός Όμιλος Ρόδου, συγχαίρει την Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη για τις επιτυχίες της και ταυτόχρονα αποκαλύπτει ότι θα επιδιώξει να την φέρει στο νησί μας, με έξοδα του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Μετά από τις επιτυχίες της κ. Άννα Κορακάκη εις του Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, τόσον εις το αεροβόλο όπλο, όσο και εις το πιστόλι 25 μέτρων σταθερού στόχου, ο πρόεδρος του Σκοπευτικού Ομίλου Ρόδου, Γιάννης Χαρίτος, συγκάλεσε εκτάκτως το συμβούλιο και μετά από εισήγησίν του, αποφάσισαν τα ακόλουθα:
1. Μα σταλούν συγχαρητήρια εις την χρυσή Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη για τις επιτυχίες της, οι οποίες καθιστούν υπερήφανους όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα την σκοπευτική οικογένεια.
2. Να κληθεί, με έξοδα του συλλόγου, Ολυμπιονίκης και να φιλοξενηθεί εις την Ρόδο, μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκαταστάσεως και ανακαινίσεως του σκοπευτηρίου, προκειμένου να γίνει ειδική τελετή εντός του σκοπευτηρίου αεροβόλων όπλων στην οδού Καποδιστρίου, το οποίον από της 22 Ιανουαρίου 2016 διοικείται κατόπιν εισήγησης του δημάρχου κ. Φωτίου Χατζηδιάκου και ομοφώνου αποφάσεως του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου, από τον Σκοπευτικό Όμιλο Ρόδου ( ΣΚ.Ο.Ρ.).
3. Να ενημερωθεί σχετικώς η Ολυμπιονίκης προκειμένου να καθοριστούν οι λοιπές λεπτομέρειες της αφίξεως της.
4. Να δοθεί το παρόν εις το τοπικό Τύπο».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου