Για καινούργιο βοηθητικό ακούνε και καινούργιο βοηθητικό συνεχίζουν να μη βλέπουν οι άνθρωποι του Ηρακλή Μαριτσών, οι οποίοι έχουν αρχίσει να δυσανασχετούν με τις συνεχείς αναβολές της έναρξης διεκπεραίωσης ενός έργου, που έχει ήδη δημοπρατηθεί και ανατεθεί σε εργολάβο.
Οι γκρίνιες έχουν αρχίσει να πυκνώνουν, ίσως και λόγω της ανυπομονησίας των «ροπαλοφόρων» να αποκτήσουν επιτέλους μία εγκατάσταση, η οποία θα εξασφαλίσει αφ’ ενός στα παιδιά των ακαδημιών τους τις κατάλληλες συνθήκες προπόνησης, αφ’ ετέρου δε στην ανδρική ομάδα μία εναλλακτική επιλογή κυρίως κατά τους χειμερινούς μήνες, διάστημα στο οποίο ο χλοοτάπητας του κεντρικού γηπέδου υποφέρει. Κι αν η δεύτερη έχει τον τρόπο να ψευτοβολεύεται σε άλλα γήπεδα της περιοχής, έστω και ταλαιπωρούμενη, για τα τμήματα υποδομών (οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά, με υπεύθυνο προπονητή τον ποδοσφαιριστή Σάββα Κούρο) το πρόβλημα «ζεματάει», καθώς ο σύλλογος χάνει παιδιά. Υπενθυμίζεται, πως βάσει του σχεδίου που έχει εκπονηθεί, το υφιστάμενο γήπεδο 5Χ5 και το παρακείμενό του μικρό βοηθητικό θα γίνουν ένα, δημιουργώντας ένα νέο γήπεδο με συνθετικό τάπητα τελευταίας γενιάς.
Χαμόγελα για τη στήριξη
Με τους καλύτερους οιωνούς άρχισε να λειτουργεί το στέκι του Ηρακλή, σε χώρο έξω από το γήπεδο των Μαριτσών. Ο πρόεδρος Μανώλης Παπαδημήτρης και οι παράγοντες της διοίκησης έχουν να το λένε για τη συμμετοχή των φιλάθλων της περιοχής και είναι βέβαιοι πως το ίδιο δυναμικά θα στηρίξουν την προσπάθειά τους όχι μόνο στο υπόλοιπο του καλοκαιριού, αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Συγχαρητήρια στους μαθητές
Τα συγχαρητήριά του στους μαθητές και τις μαθήτριες που έλαβαν μέρος στις Πανελλήνιες εξετάσεις εκφράζει το Δ.Σ. του Ηρακλή. Όπως έλεγε χθες ο Μανώλης Παπαδημήτρης, είτε πέτυχαν τους στόχους τους είτε όχι, όλα τα παιδιά είναι άξια κάθε επαίνου και κάθε ειλικρινούς ευχής για ένα λαμπρό μέλλον.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ