Αθλητικά

Ο πρώτος επίσημος διασυλλογικός αγώνας στην Κω!

Ολοκληρώθηκε ο 1ος επίσημος διασυλλογικός αγώνας που διοργάνωσε ο Φιλίνος στην Κω. Αισθητή ήταν η απουσία των 8 συλλόγων της Ρόδου, οι οποίοι δεν έστειλαν κάποιον αθλητή, όμως ο αγώνας στέφθηκε έτσι κι αλλιώς με επιτυχία.

Συνολικά συμμετείχαν 16 παιδιά (10 από τον Φιλίνο και 6 από τον Ποδηλατικό Όμιλο Κω) σε 3 κατηγορίες που συμπλήρωσαν τις προβλεπόμενες συμμετοχές, χάρη και στη προσπάθεια του ΠΟΚ και του προέδρου του Νικόλαου Πρέζα. Απ’ ότι φαίνεται στο μέλλον μεταξύ των δύο συλλόγων του νησιού θα υπάρχει αγαστή συνεργασία και θα μπορούν να διοργανώνονται συνεχώς επίσημοι διασυλλογικοί αγώνες, μιας και πλέον στο νησί ισχύει ο κανόνας των δύο τουλάχιστον συλλόγων. Ο Φιλίνος κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο, ένα ασημένιο και 2 χάλκινα στις επίσημες κατηγορίες .Στις open κατηγορίες, κατέκτησε 2 χρυσά, 2 ασημένια κι ένα χάλκινο.

Η ανακοίνωση του Φιλίνου: «Συγχαρητήρια σε Πεδιαδιτάκη Νίκο, Ματάτη Κωνσταντίνο Πατάκα Θοδωρή , Θωμά Ανυφαντή και Βερονίκη Χιλάι για τις διακρίσεις τους. Ελπίζουμε γρήγορα να τους δούμε και με δελτία. Επίσης να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν από το Φιλίνο. Στάκκο Νίκο, Μπακοπούλου Κωνσταντίνα, Μαρσίντα και Ερρικα Χαργιάνι και Αρσενικού Εύα αλλά και σε όλα τα παιδιά του ΠΟΚ που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές και από τους 2 συλλόγους αλλά και από τους Zeppelin που έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό στο δύσκολο έργο του κλεισίματος των δρόμων. Ιδιαίτερα οι κ.κ. Γεωργαντζής Δημήτριος και Κωστογλάκης Κώστας «αντιμετώπισαν» δεκάδες δύσκολους οδηγούς, αλλά τελικά τα κατάφεραν να γίνει ένας ασφαλής αγώνας για τα παιδιά μας.

Οι τουρίστες έδειχναν έκπληκτοι και ενθουσιασμένοι που έβλεπαν τα παιδιά να αγωνίζονται και χειροκροτούσαν, αλλά οι Έλληνες δυστυχώς δεν έδειξαν και ιδιαίτερη ικανοποίηση και κάποιοι μάλιστα επικαλέστηκαν το  ρόλο τους στο δημοτικό συμβούλιο με τη γνωστή φράση: ”Ξέρεις ποιος είμαι εγώ που δε μ αφήνεις να περάσω”; Παραλίγο μάλιστα να προκληθεί ατύχημα με έναν από αυτούς που λίγο έλειψε να χτυπήσει τον Νίκο Πρέζα.

Η αγωνιστική ποδηλασία όμως στο νησί ήρθε και θα μείνει. Και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να αναδείξουμε το νησί μας στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο για τις ποδηλατικές ομορφιές του. Τα παιδιά και των δύο συλλόγων έδειξαν ευγενή άμιλλα και έδωσαν συγχαρητήρια ο ένας στον άλλον. Ελπίζουμε στο μέλλον να βρίσκονται στις απονομές όλων των παιδιών και ιδιαίτερα αυτών της OPEΝ κατηγορίας που είναι και το μέλλον του αθλήματος, όλοι οι αθλητές και γονείς. Όσοι γονείς ασχολήθηκαν για να γίνει αυτός ο αγώνας, αφιέρωσαν πολλές ώρες τον τελευταίο καιρό αλλά και σήμερα και βέβαια όλα αυτά αμισθί μιας και ο Φιλίνος είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο, με προπονητές που βοηθούν εθελοντικά το σύλλογο και γι’ αυτό τους ευχαριστούμε από καρδιάς.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στα παιδιά και τους γονείς που μάζεψαν όλα τα σκουπίδια στο χώρο και όλες τις κορδέλες ασφαλείας. Ευχαριστούμε το γιατρό του αγώνα Κουζούκα Παναγιώτη που έμεινε 5 ώρες μαζί μας, τους διασώστες και την ταξιαρχία για το ασθενοφόρο αλλά και τη φωτογράφο μας και μέλος του ΔΣ, Μαμουζέλου Ελένη. Τους κ.κ. Ματάτη, Θεοφίλη, Κωστογλάκη, Τσεσμεζή, Γεωργαντζή, Μάμμη, Κιτρίνα, Διώτη, Πεδιαδιτάκη, Χαματζόγλου, Χατζημουρατίου, Ζαμάγια, Ντρίτση, Βασιλειάδη, Σαρρή, Βουρλούμη, Τρακόσσα. Σας ευχαριστούμε.

Αποτελέσματα επίσημων κατηγοριών:

Συνολικοί βαθμοί Φιλίνου 65
Συνολικοί βαθμοί ΠΟΚ 47

OPEN μικρά 5-7 ετών
1)Πεδιαδιτάκης Νίκος Φιλίνος
2)Ματάτης Κωνσταντίνος Φιλίνος
3)Πατάκος Θοδωρής Φιλίνος
4)Στάκος Νικόλαος Φιλίνος
5)Μπακοπούλου Κωνσταντίνα Φιλίνος

OPEN μεγάλα 7-12 ετών
1)Ανυφαντής Θωμάς Φιλίνος 9,10
2)Βερονίκη Χιλάι Φιλίνος 9,48
3)Χατζαντώνης Έκτωρ ΠΟΚ 11,03
4)Μαρσίντα Χαργιάνι Φιλίνος 11,34
5)Ερρικα Χαργιάνι Φιλίνος 11,42
6)Χατζαντώνης ΠΟΚ 13,38
7)Νίμας Σωτήρης ΠΟΚ 14,40
8)Πρέζας Γιώργος ΠΟΚ 15,09
9)Αρσενικού Εύα Φιλίνος 16,48

ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ κορίτσια

1)Ζωή Δανάη Σιδέρη Φιλίνος 12,55
2)Αλευράκη Αγγελική ΠΟΚ 13,17
3)Ντρίτση Χριστίνα ΠΟΚ 14,30
4)Σύλια Πεδιαδιτάκη Φιλίνος 14,59,00
5)Εύη Κουζούκα Φιλίνος 14,59,02

ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ αγόρια
1)Αλευράκης Ιωάννης ΠΟΚ 16,40
2)Γκιόνη Κατερίνα Φιλίνος 18,23
3)Καρδαράς Δημήτρης Φιλίνος 19,22
4)Κουζούκας Νικόλας Φιλίνος 20,05
5)Φεσσάρας Στέφανος Φιλίνος 20,07

ΜΙΝΙ μικρά  αγόρια
1)Χόνδρος Νικόλαος ΠΟΚ 13,40
2)Χατζηδημήτρης Σταμάτης ΠΟΚ 14,14
3)Φας Νικόλαος Φιλίνος 14,36
4)Μάμμης Ιωάννης Φιλίνος 14,53
5)Φας Δημήτρης Φιλίνος 15,33
6)Ντρίτσης Ευάγγ ΠΟΚ 15,51

Ευχαριστούμε το προπονητικό team με τους Ταμάρα Τουμπαζή Μάνο  Πεδιαδιτάκη Λευτέρη Αλεξιάδη  αλλά και  όλους τους χορηγούς μας που μας στηρίζουν

ΕΜΜ.ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ και ΥΙΟΙ ΟΕ
kaizershop.gr
HONDOS CENTER ΚΩ ΚΑΛΥΜΝΟΥ
DEPRESSO CAFE
ZAMAN FU
SKIPPER
www.qup.gr
φούρνος   ΓΙΑΝΝΙΩΤΙΚΟ στην Κω
ζαχαροπλαστείο  ΚΑΣΣΑΡΑΣ
COMPUTER LAND
ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝΚΩ».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου