Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η υλοποίηση του προγραμματισμού στην ομάδα του Ηρακλή Μαριτσών, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, σύμφωνα με τις εισηγήσεις του προπονητή Κώστα Πάττα.
Οι «πράσινοι» των Μαριτσών διατήρησαν στις τάξεις τους ακόμα τέσσερις ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ, οι οποίοι θα βοηθήσουν τον Ηρακλή και στην αγωνιστική περίοδο 2018-2019.
Ο λόγος για τον ακραίο αμυντικό Κώστα Παπακωσταντή και του κεντρικούς αμυντικούς Σπύρο Λολάκη, Μανώλη Παπαδημήτρη και Αλέξανδρο Φελεσάκη, οι οποίοι συναντήθηκαν με την διοίκηση του συλλόγου και υπέγραψαν την επέκταση των συμβολαίων του.
Ο Κώστας Παπακωσταντής αποτελεί την «σημαία» του Ηρακλή καθώς θα αγωνιστεί για 15η συνεχόμενη χρονιά με την πράσινη φανέλα και είναι εκ τον αρχηγών της ομάδας.
Ο Μανώλης Παπαδημήτρης αποτέλεσε τον ηγέτη της αμυντικής γραμμής των Μαριτσενών στην περασμένη σεζόν και πρώτο σκόρερ της ομάδας και αναμένεται να αποτελέσει τον στυλοβάτη της οπισθοφυλακής και στην νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο Αλέξαδρος Φελεσάκης ξεπέρασε τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο προηγούμενο πρωτάθλημα και θα προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στη νέα χρονιά, ενώ ο Σπύρος Λολάκης επέστρεψε στην ομάδα του χωριού του την περασμένη σεζόν και θα την ενισχύσει και στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι οι επαφές με τους υπόλοιπους αθλητές του υπάρχοντος ρόστερ, αλλά και με τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους συνεχίζονται και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται οι εξελίξεις.

Φωτορεπορτάζ:

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ