Ειδήσεις

Επιστολή Χανιώτη σε Κρεμαστινό για την αναστολή λειτουργίας του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ στην Κάρπαθο

Επιστολή στον Πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής καθηγητή κ. Δημήτρη Κρεμαστινό με κοινοποίηση στους βουλευτές Δωδεκανήσου απέστειλε ο δήμαρχος Καρπάθου Μιχάλης Χανιώτης τονίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν ασφαλισμένοι και συναλλασσόμενοι της Καρπάθου και της Κάσου με την αναστολή λειτουργίας ΙΚΑ-EΤΑΜ. Ο δήμαρχος ζητεί την άμεση επίλυση των προβλημάτων χαρακτηρίζοντας την κατάσταση «τραγική».

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής:

Θέμα: « Ο Δήμαρχος Καρπάθου για την αναστολή λειτουργίας του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ στην Κάρπαθο: Η κρατούσα κατάσταση είναι τραγική!»

«Κύριε Πρόεδρε, κύριοι βουλευτές,
μετά τις περιπέτειες του παραρτήματος ΙΚΑ Καρπάθου σας κοινοποιώ καταλόγους ,με τα αντικείμενα που εξυπηρετούσε το παράρτημα, κατάλογο με αντικείμενα που πρέπει να εξυπηρετεί βάση του νέου ΦΕΚ ίδρυσης του γραφείου και με ιδιαίτερη επισήμανση τα μόνα που εξυπηρετεί σήμερα.
Η κρατούσα κατάσταση είναι τραγική. Ο Καρπάθιος και ο Κασιώτης πρέπει να ταξιδέψουν 7 ώρες με πλοίο στη Ρόδο, να μείνουν τρείς τουλάχιστον ημέρες-καιρού επιτρέποντος- και να αδειάσουν το πορτοφόλι τους –αν έχουν…….
Συνδυαζόμενη αυτή η κατάσταση με την ανάλογη που αφορά την κατάργηση της ΔΟΥ δημιουργεί εκρηκτικό κλίμα και δικαιολογημένα άλλωστε.
Απευθύνουμε έκκληση προς όλους να συνδράμετε για θεραπεία των εσφαλμένων αποφάσεων.
Με εξαιρετική τιμή
Ο Δήμαρχος
Μιχάλης Φ. Χανιώτης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου