Με τον καλύτερο τρόπο άνοιξε η αγωνιστική αυλαία του EKO All Star Game ’18 με τους επίλεκτους αθλητές της ΟΣΕΚΑ να κερδίζουν το χειροκρότημα του κόσμου που βρέθηκε στο κλειστό “Δ. Τόφαλος”. Η αναμέτρηση αν και στο πρώτο ημίχρονο έδειχνε ντέρμπι, στο δεύτερο ο Πελασγός έφτασε στην επικράτηση επί του Πέλοπα με 50-43. Με τον Πέλοπα έπαιξε και ο Ατνάν Χαμαντί του Γ.Σ. Δωδεκάνησος. Πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα αναδείχθηκε και ο Γιώργος Μακρής του νικητή Πελασγού, αθλητής του ΠΑΣΚΑ.
Διαιτητές: Σέρρας- Καμήτσος- Αθανασόπουλος.
Πελασγός (Γαλάνης): Παπαστάμος 2, Στυλιανακάκης 2, Λιανός 4, Σταμάτης, Ράσσα 2, Τσιντάρης 6, Κοντογιάννης 3, Φιλίππου 9, Σγαρδέλης 4, Μακρής 16, Ντομγκιόνι, Χριστοδούλου.
Πέλοπας (Ζώτος): Αδαμόπουλος, Χαλδαίος 4, Παπαδόπουλος, Σταμάτης 3, Διμπιτούζης 6, Κωνσταντινόπουλος 4, Κεφαλάς, Τατάνι, Τσαπανίδης 12, Βάσσης, Κότσαρης 10, Χαμαντί 4.
Νικητής ο Περικλής Τσαπανίδης
Μετά από την ολοκλήρωση της αναμέτρηση ακολούθησε ο ΛΟΥΞ διαγωνισμός τριπόντων. Ο Περικλής Τσαπανίδης του Άρη, αφού επικράτησε στο μπαράζ των προκριματικών, επιβλήθηκε στον μεγάλο τελικό του Άγγελου Διμπιτούζη. Στα προκριματικά συμμετείχαν ακόμα οι: Ατνάν Χαμάντι, Παναγιώτης Κοντογιάννης και Έρι Ράσσα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ