Αθλητικά

Οι λεπτομέρειες της γενικής συνέλευσης

Τις λεπτομέρειες της έκτακτης γενικής συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαρτίου και μοναδικό στόχο θα έχει την διενέργεια εκλογών, ανακοίνωσε χθες η προσωρινή διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου. Συγκεκριμένα:
«ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1. Ανάγνωση και Επικύρωση πληρεξουσίων αντιπροσώπων για την διαπίστωση
απαρτίας.
2. Εκλογή τριών /3/ γραμματέων για την τήρηση των πρακτικών της Γ.Σ. σύμφωνα με το καταστατικό άρθρο 28 παρ .1 και 2 της Γ.Σ. όπου προεδρεύει ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Δ.
4. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής τετραετούς θητείας.
Εάν δεν υπάρξει απαρτία η γενική συνέλευση, χωρίς άλλη πρόσκληση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα στον ίδιο χώρο και τόπο στις 21:00 με τα ίδια θέματα. Κάθε σωματείο εκπροσωπείται στη γενική συνέλευση δια αντιπροσώπου του. Ο τακτικός αντιπρόσωπος μαζί με τον αναπληρωματικό του ορίζονται με απόφαση του Δ.Σ. των σωματείων. Οι αντιπρόσωποι νομιμοποιούνται με την κατάθεση στην Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου το αργότερο προ τριών ημερών μη συμπεριλαμβανομένης της ημέρας αποστολής (δηλαδή έως 11/03/2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 12: 00 π.μ.), ειδικού πληρεξουσίου εγγράφου του σωματείου – μέλους.
Μέλος του δ.σ. και της Ε.Ε. της Ε.Π.Σ. ΔΩΔ/ΣΟΥ δεν μπορεί να είναι αντιπρόσωπος σωματείου – μέλους κατά τη γενική συνέλευση.
Κάθε σωματείο εκπροσωπείται από έναν τακτικό και έναν αναπληρωματικό αντιπρόσωπο.
Κάθε σωματείο διαθέτει μία ψήφο.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα σωματεία τα οποία πήραν μέρος στα πρωταθλήματα περιόδου 01/01/2013 έως 31/12/2013 και είχαν συμμετοχή σε επίσημους αγώνες με δέκα οχτώ (18) τουλάχιστον ποδοσφαιριστές. Κατ΄ επέκταση στερείται του δικαιώματος ψήφου το σωματείο που δεν συμμετέχει στην προ της γ.σ. αγωνιστική περίοδο στο οικείο πρωτάθλημα.
Ο/οι υποψήφιος / υποψήφιοι, ο/οι /συνδυασμός, συνδυασμοί έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος στις εκλογές για την ανάδειξή τους στο νέο δ.σ. με την κατάθεση στην γραμματεία της Ε.Π.Σ.Δ. μέχρι την Τετάρτη 05-03-2014, στις 12:00 π.μ. τα παρακάτω απαραίτητα δικαιολογητικά. (Δήλωση Υποψηφιότητας Συνδυασμού – Υποψήφιος Πρόεδρος – Υποψήφια Μέλη του Δ.Σ.- Υποψήφια Μέλη για την Εξελεγκτική Επιτροπή) .
Σχετικές Βεβαιώσεις από τα σωματεία ότι κάθε υποψήφιος είναι τακτικό μέλος και πλέον είναι τακτοποιημένος ταμειακά το τελευταίο έτος (ένας χρόνος).
Αντίγραφο ποινικού μητρώου για Γενική χρήση, επικυρωμένη ταυτότητα δυο όψεων, υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 Ν.1599/1986 ότι δεν είναι μέλος σε Δ.Σ. (αθλητικού σωματείου) τουλάχιστον τους τελευταίους δύο /2/ μήνες και Υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 Ν.1599/1986ν ότι δεν έχουν κώλυμα με βάση τον Αθλητικό Νόμο 2725/1999 όπως ισχύει έως τώρα, σε περίπτωση ισοψηφίας των δύο /2/ πρώτων επαναλαμβάνεται η εκλογή την επόμενη μεταξύ τους χωρίς σταυρό για την ανάδειξη του πρώτου».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου