Τοπικές Ειδήσεις

Συνάντηση με τον κ. Γ. Κουμουτσάκο είχε η Ε. Α. Υ. Ν. Δ.

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Αρμόδιο για θέματα Μετανάστευσης κ. Γεώργιο Κουμουτσάκο και με τον Αρχηγο της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη πραγματοποίησε σήμερα αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσης παρουσία του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας κ. Γρηγόρη Γερακαράκου και των προέδρων των Ένωσεων του Ανατολικού Αιγαίου.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης σιζητηθηκαν θέματα που απασχολούν τις περιοχές μας και αφορούν την αύξηση των μεταναστευτικών ροών, τον υπερκορεσμό των Αστυνομικών Υπηρεσιών κυρίως στα μικρά νησιά και την καταπόνηση του Αστυνομικού προσωπικού.

Αφού εκθέσαμε τις απόψεις μας, καταθέσαμε τις προτάσεις μας, ζητήσαμε αποσυμφορούνται άμεσα τα μικρά νησιά (Σύμη, Καστελόριζο κ.α) τα οποία αδυνατούν να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις, με αποτέλεσμα πολλές φορές η κατάσταση να βρίσκετε εκτός ελέγχου και οι τοπικές κοινωνίες να αντιδρούν στρέφοντας την οργή τους εναντίων όλων, μεταξύ αυτών και των αστυνομικών.

Επίσης καταστήσαμε σαφές ότι αν επιχειρηθεί να δημιουργηθούν νέες δομές στην περιοχή μας, θα αντιδράσουμε με όλες μας τις δύναμεις καθώς έχει αποδειχθεί ότι όπου έχουν δημιουργήθει, δεν λειτουργούν με τον σωστό τρόπο, με αποτέλεσμα να επιβαρύνουν τις τοπικές κοινωνίες και να διογκώνουν το πρόβλημα.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                   Ο Γεν. Γραμματέας

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ Εμμανουήλ     ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ Γεώργιος

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου