Αθλητικά

Λύσεις στα προβλήματα του αθλητισμού στην Κω υποσχέθηκε ο Νίκος Νικολής

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Νίκος Νικολής επισκέφθηκε την Κω την Δευτέρα 11/09/2017.

Στο Επαρχείο του νησιού, παρουσία του Επάρχου Γεωργίου Χαλκιδιού και της Περιφερειακής Συμβούλου Νάκης Ευρυδίκης, πραγματοποίησε συναντήσεις με τα αθλητικά σωματεία του νησιού του Ιπποκράτη για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του.

Επίσης συναντήθηκε με τον υπεύθυνο αθλητισμού του Δήμου Κω.

Έχοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα για τα προβλήματα και για τις απαιτήσεις που υπάρχουν στον Τομέα του Αθλητισμού στην Κω, ο κ.Νικολής –πάντα σε συνεργασία με την Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, Πολιτισμού και Τουρισμού κ.Παπαβασιλείου Μαριέτα- υποσχέθηκε ότι θα δοθούν άμεσα λύσεις και δρομολόγηση των θεμάτων που απαιτούν περισσότερο χρόνο και μελέτες για την συντήρηση και δημιουργία υποδομών στα πλαίσια των δυνατοτήτων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου