Αναστάτωση επικρατεί στην ομάδα της ΑΕΡΑ, έπειτα από τον ορισμό της εντός έδρας αναμέτρησης της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Φοίβο, για το Σάββατο στις 15:30 από την ΕΠΣΔ.
Ο συγκεκριμένος ορισμός είχε σαν αποτέλεσμα οι Αφαντενοί να εκδώσουν ανακοίνωση με την οποία επιτίθενται στην ΕΠΣΔ για την απόφασή της και ταυτόχρονα, παραιτήθηκαν από το Δ.Σ. της ομάδας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας η πρόεδρος Κατερίνα Αντώνογλου και το μέλος, Λευτέρης Πέρος.
Τελικά η ΕΠΣΔ, μετά από αίτημα και του Φοίβου, άλλαξε την ώρα διεξαγωγής του αγώνα, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 17:00, όπως και όλες οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής.
Η συγκεκριμένη εξέλιξη, δικαιώνει τους Αφαντενούς και σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ» μετά από το παιχνίδι, τα μέλη της ομάδας θα ορίσουν έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. ( πιθανότατα την Κυριακή ), προκειμένου να συζητήσουν τις παραιτήσεις της Κατερίνας Αντώνογλου και του Λευτέρη Πέρου, εφόσον αυτές θα παραμείνουν σε ισχύ.
Όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά, με τις εξελίξεις να αναμένονται μετά την αναμέτρηση με τους Κρεμαστενούς, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που θα φέρει η ΑΕΡΑ στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ