Αθλητικά

Δεν συνεχίζει ο Αξιώτης

ΑΞΙΩΤΗΣ- ΔΑΜΑΓΗΤΟΣ

Για τα καλά άνοιξε η πόρτα της εξόδου στην ομάδα του Δαμάγητου. Μετά από την παραίτηση του προέδρου Σπύρου Χατζηστεφάνου, ακόμα ένας άνθρωπος που συνέβαλε καθοριστικά στην πολύ καλή πορεία του συλλόγου την περασμένη σεζόν, αποτελεί παρελθόν.
Ο λόγος για τον προπονητή, Νώντα Αξιώτη, που ενημέρωσε για την αποχώρηση του από τον σύλλογο του Θεολόγου, με την ακόλουθη ανακοίνωση, η οποία αναρτήθηκε στο προφίλ που διατηρεί η ομάδα σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης:
« Έπειτα από ένα χρόνο συνεργασίας με την ομάδα του Δαμάγητου και την επίτευξη των στόχων μας για την χρονιά 2014-2015, θέλω να ενημερώσω τον φίλαθλο κόσμο ότι λόγω μη επίτευξης συμφωνίας με την καινούργια διοίκηση του Δαμάγητου, σας ανακοινώνω την λήξη της συνεργασίας μου και σύντομα θα ενημερώσω για τον επόμενο σταθμό μου.
Ευχαριστώ τους παίκτες μου, τον πρόεδρο Σπύρο Χατζηστεφάνου και τους συνεργάτες μου για την πορεία που κάναμε.
Με εκτίμηση
Νώντας Αξιώτης».

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.